Afdrukken vanaf een digitaal apparaat (thuisnetwerk)

U kunt afdrukken via een digitaal apparaat (een digitale televisie bijvoorbeeld) dat verbonden is met internet.
Opmerking:
Deze functie is niet beschikbaar voor alle printers of kan mogelijk niet worden ingeschakeld.
Als u wilt afdrukken vanaf een digitaal apparaat, moet u het met het Wi-Fi-/Ethernet-netwerk verbinden.
Zie de documentatie van het digitale apparaat voor meer informatie over de afdrukfuncties van het apparaat in kwestie.

Afdrukinstellingen opgeven op het bedieningspaneel

Raadpleeg de volgende instructies als u de standaardafdrukinstellingen van de printer wilt instellen met een digitaal apparaat.
Activeer de instellingenmodus.
Selecteer Home Network Print Settings (Netwerkinstellingen).
Als een waarschuwing over de geheugenkaart wordt weergegeven, leest u dit bericht en selecteert u Yes (Ja).
Geef de gewenste instellingen op.
Druk op OK.