Softwareproblemen

Er wordt een dialoogvenster voor een inbelverbinding weergegeven wanneer u afdrukt met EpsonNet Print

Is de internetverbinding ingesteld op een inbelverbinding?
Het afdrukken wordt normaal voltooid nadat u dit dialoogvenster hebt gesloten, maar het bericht verschijnt telkens als u afdrukt na het starten van Windows. Maak verbinding met internet via een LAN of start handmatig een inbelnetwerk.

Blokkering van Epson-software opheffen

Hebt u op de knop Keep Blocking (Blijven blokkeren) in het Firewall-scherm geklikt?
Als u op de knop Blijven blokkeren hebt geklikt in het scherm Windows-beveiligingsmelding tijdens of na de installatie van de Epson-software, volg dan de onderstaande instructies om de blokkering van de Epson-software op te heffen.
Klik op Start, wijs naar Control Panel (Configuratiescherm) en selecteer Systeem en beveiliging (7), Beveiliging (Vista) of Beveiligingscentrum (XP). Klik op Windows Firewall (Een programma via Windows Firewall toestaan in Windows Firewall).
Windows 7: Klik op Instellingen wijzigen en klik op Een ander programma toestaan.
Windows Vista/XP: Klik op het tabblad Uitzonderingen en klik vervolgens op de knop Programma toevoegen.
Opmerking voor Windows Vista:
Klik op Instellingen wijzigen als u het tabblad Uitzonderingen niet kunt vinden.
Selecteer Epson-software in de lijst met programma's en klik op OK (Toevoegen).
Controleer of het selectievakje van de Epson-software is ingeschakeld in de lijst Toegestane programma's en onderdelen (7), Programma of poort (Vista) of Programma's en services (XP) en klik vervolgens op OK.