Wi-Fi uitschakelen

Als u het Wi-Fi-netwerk om wat voor reden dan ook wilt uitschakelen, bijvoorbeeld als u opnieuw wilt beginnen met het instellen van het Wi-Fi-netwerk, ga dan te werk als volgt.
Opmerking:
Op een printer zonder display kan de Wi-Fi-functie worden uitgeschakeld door een actieve Ethernet-kabel aan te sluiten op de printer.
Op een printer zonder display en zonder Ethernet kunt u de Wi-Fi-functie uitschakelen door de netwerkinstellingen te initialiseren. Zie De standaardinstellingen van de netwerkinterface herstellen voor het initialiseren van de netwerkinstellingen.
Deze functie is niet beschikbaar voor alle printers of kan mogelijk niet worden ingeschakeld.
Activeer de instellingenmodus.
Selecteer Wi-Fi/Network Settings (Wi-Fi/netwerkinstellingen) (of Wi-Fi Settings (Wi-Fi-instellingen)).
Selecteer Wi-Fi Setup (Wi-Fi Installatie) (Wi-Fi Setup Wizard (Wizard Installatie Wi-Fi) voor displays met eenvoudige tekst).
Selecteer Disable Wi-Fi (Wi-Fi uitschakelen).
Selecteer Yes (Ja).
Opmerking:
Wanneer Wi-Fi wordt uitgeschakeld, wordt Ethernet ingeschakeld.