Overige problemen

Na het uitzetten blijft er een rood lampje branden binnen in de printer

Wanneer u de printer uitzet, kan een rood lampje binnen in het apparaat blijven branden. Deze lamp blijft maximaal 15 minuten branden en gaat dan automatisch uit. Dit is geen defect.

Gewoon papier stil afdrukken

Als plain papers (Gewoon papier) is geselecteerd als Papiertype en Normal (Normaal) is geselecteerd als instelling voor de afdrukkwaliteit in de printerdriver, drukt de printer op hoge snelheid af. Met de Quiet Mode (Stille modus) kunt u de printer minder geluid laten maken. Dit gaat wel ten koste van de afdruksnelheid.
In Windows: selecteer de optie Quiet Mode (Stille modus) in het venster Main (Hoofdgroep) of Advanced (Geavanceerd) van de printerdriver.
In Mac OS X: selecteer Print Settings (Printerinstellingen) in het dialoogvenster Print (Afdrukken) van de printerdriver. Selecteer vervolgens het vakje Quiet Mode (Stille modus) in de modus Advanced (Geavanceerd).