Een cartridge vervangen voordat deze opgebruikt is

Het kan nodig zijn dat u een cartridge vervangt die nog niet helemaal leeg is, bijvoorbeeld wanneer de cartridge al meer dan zes maanden in het apparaat zit en de afdrukkwaliteit vermindert.
U kunt een cartridge vervangen met behulp van de knoppen op de printer of met uw computer.
Opmerking:
Open de verpakking van de cartridge pas op het moment waarop u de cartridge wilt installeren. De cartridge is vacuümverpakt om de betrouwbaarheid te waarborgen.

Printerknoppen gebruiken (SX400/TX400 Series)

Zie het boekje voor meer informatie over het gebruik van de knoppen op het bedieningspaneel van de printer.

Computer gebruiken met Windows

U kunt de instructies voor het vervangen van een cartridge op het scherm bekijken door gebruik te maken van de hulpprogramma's voor printeronderhoud.
Als u een cartridge moet vervangen voordat deze bijna of helemaal leeg is, klikt u op de knop op het tabblad Maintenance (Hulpprogramma's).
Raadpleeg de online-Help voor meer informatie over het gebruik van de printerhulpprogramma's.

Computer gebruiken met Mac OS X (alleen voor de SX200/TX200 Series)

Als u een cartridge moet vervangen voordat deze bijna leeg of opgebruikt is, opent u EPSON Printer Utility3.
Raadpleeg de online-Help voor meer informatie over het gebruik van de printerhulpprogramma's.