Bluetooth-instellingen

Gebruik indien nodig het LCD-scherm van de printer om de instellingen voor draadloze Bluetooth-communicatie te selecteren. U hebt mogelijk een wachtwoord nodig voor uw printer of om codering in te schakelen, afhankelijk van de instellingen van het Bluetooth-apparaat.

Druk op de knop  [Inst.] om de instellingenmodus te activeren.

Kies de Bluetooth-instellingen.

1. Druk op de knop  of  om de Bluetooth-instellingen te selecteren.

2. Druk op de knop OK.

Opmerking:

Als de Bluetooth-instellingen op het LCD niet beschikbaar zijn, is de adapter mogelijk niet goed aangesloten. Koppel de adapter los van de printer en sluit de adapter opnieuw aan.
Zie Aansluiten

Wijzig de instellingen van elk onderdeel. Raadpleeg de volgende tabel voor informatie over Bluetooth-instellingen.

Instelling

Keuzes

Beschrijving

BT-printer-ID inst.

printernaam/-number
(Standaard = 1)

Indien meerdere printers met Bluetooth zich in hetzelfde communicatiebereik bevinden, onderscheidt u ze door aan elke printer een nummer van 1 tot en met 9 toe te kennen.

Schakel de printer uit en vervolgens weer in om de Printer-id instellen te activeren.

BT-modus

Publiek

In deze modus kunnen Bluetooth-apparaten zelf de printer ontdekken en afdrukken.

Privé

In deze modus kunnen onbekende apparaten de printer niet ontdekken.

Als u in deze modus wilt afdrukken, zoek u eerst naar de printer en slaatu de printernaam op in de modus Publiek. Nadat uw apparaat de printer heeft ontdekt in de modus Publiek, kan het in deze modus communiceren en afdrukken met de printer.

Koppeling

In deze modus moet u het viercijferige wachtwoord opgeven op het apparaat voordat het kan communiceren met de printer en kan afdrukken.

BT-codering

Aan/uit
(Standaard = uit)

Kies Aan om de communicatie te coderen. Voor codering moet u het viercijferige wachtwoord opgeven op het apparaat voordat het kan communiceren met de printer en kan afdrukken.

BT-pincode inst.

Willekeurig cijfer dat uit vier nummers bestaat
(Standaard = 0000)

Met deze instelling kunt het viercijferige wachtwoord instellen dat moet worden ingevoerd in een apparaat voordat wordt afgedrukt als Koppelen is geselecteerd als BT-modus of als BT-codering is ingeschakeld. Afhankelijk van de instellingen die u maakt op uw Bluetooth-apparaat, moet u mogelijk het wachtwoord dat in de printer is ingesteld invoeren in uw apparaat, zelfs als de printer geen codering vereist.

BT-apparaatadres

Ingesteld op de fabriek
(Bijvoorbeeld) 11-11-11-11-11-11

Geeft het unieke Bluetooth-apparaatadres van de printer weer.