De cartridgestatus controleren

Opmerking:
  • De kwaliteit of betrouwbaarheid van niet-originele inkt kan niet door Epson worden gegarandeerd. Als niet-originele cartridges zijn geïnstalleerd, wordt de cartridgestatus niet weergegeven.

• Wanneer u de printer gebruikt als een gedeelde printer op een netwerk met de volgende computercombinaties, kunnen de clientbesturingssystemen niet met de printer communiceren, dus zijn sommige functies voor die specifiek client niet beschikbaar.

Server

Client

Windows XP x64/XP

Windows Me/98 SE/2000

Windows Me/98 SE/2000

Windows XP x64/XP

U kunt de cartridgestatus op de volgende manieren controleren:

.
  • Open de printerdriver, klik op het tabblad Hulpprogramma's en klik vervolgens op de knop EPSON Status Monitor 3.

Er verschijnt een grafische weergave van de cartridgestatus.

Opmerking:

Als een van de cartridges in de printer kapot is, of niet compatibel met het model printer of onjuist geïnstalleerd, kan EPSON Status Monitor 3 geen nauwkeurige berekening van de cartridgestatus laten zien. Vervang of herinstalleer een cartridge altijd als EPSON Status Monitor 3 dat aangeeft.

• Het venster met de voortgangsbalk verschijnt automatisch wanneer u een afdruktaak start. In dit venster kunt u de cartridgestatus controleren.

Voor Mac OS X

U kunt de cartridgestatus controleren met EPSON StatusMonitor. Ga als volgt te werk.

Open het dialoogvenster EPSON Printer Utility.

Klik op de knop EPSON StatusMonitor. EPSON StatusMonitor verschijnt.

Opmerking:
  • U ziet de cartridgestatus van het moment waarop EPSON StatusMonitor werd geopend. Klik op Updaten als u de cartridgestatus wilt actualiseren.

• De kwaliteit of betrouwbaarheid van niet-originele inkt kan niet door Epson worden gegarandeerd. Als niet-originele cartridges zijn geïnstalleerd, wordt de cartridgestatus niet weergegeven.

• Als een van de cartridges in de printer kapot is, of niet compatibel met het model printer of onjuist geïnstalleerd, kan EPSON StatusMonitor geen nauwkeurige cartridgestatus laten zien. Vervang of herinstalleer een cartridge altijd als EPSON StatusMonitor dat aangeeft.