Contact opnemen met de klantenservice van Epson

Voordat u contact opneemt met Epson

Als uw Epson-product niet goed functioneert en u het probleem niet kunt verhelpen met de informatie in de productdocumentatie, neem dan contact op met de klantenservice van Epson. Als uw land hierna niet wordt vermeld, neemt u contact op met de leverancier bij wie u het product hebt aangeschaft.
We kunnen u sneller helpen als u de volgende informatie bij de hand hebt:
Het serienummer van de printer
(Het etiket met het serienummer vindt u meestal aan de achterzijde van de printer.)
Het model van de printer
De versie van de printersoftware
(Klik op About (Over), Version Info (Versie-info), of op de overeenkomstige knop in de productsoftware.)
Het merk en het model van uw computer
Naam en versie van het besturingssysteem op uw computer
De toepassingen die u meestal met de printer gebruikt en de versienummers hiervan
Opmerking:
Afhankelijk van het apparaat kan een lijst met faxnummers en/of netwerkinstellingen worden opgeslagen in het geheugen van het apparaat. Deze gegevens en/of instellingen kunnen verloren gaan bij een defect of reparatie van het apparaat. Epson is niet aansprakelijk voor het verlies van gegevens, noch voor het maken van een back-up en terugplaatsen van gegevens en/of instellingen, zelfs niet tijdens de garantieperiode. Wij raden u aan zelf een back-up te maken van uw gegevens of de gegevens te noteren.

Hulp voor gebruikers in Europa

In het pan-Europese garantiebewijs leest u hoe u contact kunt opnemen met de klantenservice van Epson.

Hulp voor gebruikers in Australië

Epson Australia staat voor u klaar als u hulp nodig hebt. Naast de productdocumentatie beschikt u over de volgende informatiebronnen:

Uw leverancier

Vaak kan uw leverancier u helpen bij het identificeren en oplossen van een probleem. Neem bij problemen altijd eerst contact op met uw leverancier. Vaak kan hij een probleem snel verhelpen en u ook verder adviseren.

Internet http://www.epson.com.au

Raadpleeg de website van Epson Australia. De site heeft het nodige te bieden en bevat een downloadgedeelte voor drivers, Epson-contactpunten, informatie over nieuwe producten en technische ondersteuning (per e-mail).

Epson-helpdesk

In laatste instantie kunt u voor advies altijd terecht bij de Epson-helpdesk. Onze medewerkers kunnen u helpen bij de installatie, de configuratie en het gebruik van uw Epson-product. Ook kunt u hier documentatie over nieuwe Epson-producten of het adres van de dichtstbijzijnde leverancier of servicevestiging aanvragen. Op tal van vragen vindt u hier het antwoord.
Helpdesknummers:
Telefoon:
1300 361 054
Fax:
(02) 8899 3789
Zorg ervoor dat u alle relevante informatie bij de hand hebt wanneer u belt. Hoe meer informatie, des te sneller we u kunnen helpen. Het type Epson-product, het type computer, het besturingssysteem, de programma’s die u gebruikt en verder alle informatie die u belangrijk lijkt.