Hulp inroepen

Voordat u contact opneemt met Epson
Hulp voor gebruikers in Europa
Hulp voor gebruikers in Australië

Voordat u contact opneemt met Epson

Als uw Epson-printer niet goed functioneert en u het probleem niet kunt oplossen met de informatie in de printerdocumentatie, kunt u contact opnemen met de klantenservice. Als uw land hierna niet wordt vermeld, neemt u contact op met de leverancier bij wie u het apparaat hebt aangeschaft.

We kunnen u sneller helpen als u de volgende informatie bij de hand hebt:

• Het serienummer van de printer
    (Het etiket met het serienummer vindt u meestal aan de achterzijde van de printer.)

• Het model van de printer

• De versie van de printersoftware
    (Voor het versienummer klikt u op de knop Over, Versie-info of een vergelijkbare knop in uw toepassing.)

• Het merk en het model van uw computer

• Naam en versie van het besturingssysteem op uw computer

• De toepassingen die u meestal met de printer gebruikt en de versienummers hiervan

Hulp voor gebruikers in Europa

In het pan-Europese garantiebewijs leest u hoe u contact kunt opnemen met de klantenservice van Epson.

Hulp voor gebruikers in Australië

Epson Australia staat voor u klaar als u hulp nodig hebt. Naast de productdocumentatie beschikt u over de volgende informatiebronnen:

Uw leverancier

Vaak kan uw leverancier u helpen bij het opsporen en oplossen van een probleem. Neem bij problemen altijd eerst contact op met uw leverancier. Vaak kan hij een probleem snel verhelpen en u ook verder adviseren.

Raadpleeg de website van Epson Australia. Hier vindt u ongetwijfeld wat u zoekt: drivers, Epson-adressen, informatie over nieuwe producten en technische ondersteuning (e-mail).

Epson-faxservice

Met de faxservice van Epson krijgt u actuele informatie over de meeste producten die Epson in Australië aanbiedt, per fax toegestuurd. Bel (02) 9903 9075 en in het systeem kunt u kiezen welke informatie u op uw fax wilt ontvangen.

Epson-helpdesk

In laatste instantie kunt u voor advies altijd terecht bij de Epson-helpdesk. Onze medewerkers kunnen u helpen bij de installatie, de configuratie en het gebruik van uw Epson-product. Ook kunt u hier documentatie over nieuwe Epson-producten of het adres van de dichtstbijzijnde leverancier of servicevestiging aanvragen. Op tal van vragen vindt u hier het antwoord.

Helpdesknummers:

Telefoon:

1300 361 054

Fax:

(02) 8899 3789

Zorg ervoor dat u alle relevante informatie bij de hand hebt wanneer u belt. Hoe meer informatie, des te sneller we u kunnen helpen: het type Epson-product, het type computer, het besturingssysteem, de programma's die u gebruikt en verder alle informatie die u belangrijk lijkt.