Rechtstreeks afdrukken vanaf een digitale camera

Vereisten voor digitale camera's
Aansluiten en afdrukken

U kunt foto's afdrukken door uw digitale camera rechtstreeks op het apparaat aan te sluiten.

Vereisten voor digitale camera's

Uw camera en foto's moeten aan de volgende vereisten voldoen.

Compatibiliteit voor rechtstreeks afdrukken

PictBridge of USB DIRECT-PRINT

Bestandsindeling

JPEG

Afbeeldingsgrootte

80 × 80 pixels tot 9200 × 9200 pixels

Aansluiten en afdrukken

Controleer of het apparaat niet bezig is met een afdruktaak van de computer.

Plaats het papier dat u wilt gebruiken.
Zie Papier laden

Sluit de USB-kabel die u bij uw camera hebt gekregen aan op de USB-poort voor de externe interface van het apparaat.

Zet de camera aan. Wanneer de camera goed is aangesloten, begint het aan-uitlampje  op de printer te knipperen.

Selecteer op uw camera de gewenste foto's en instellingen en druk de foto's vervolgens af. Raadpleeg de handleiding van de camera voor meer informatie.

Opmerking:
  • Als de camera niet compatibel is met PictBridge of USB DIRECT-PRINT, beginnen het inktlampje  en papierlampje  snel te knipperen. Epson geeft geen enkele garantie met betrekking tot de compatibiliteit van camera's.

• Het hangt van de digitale camera af welk afdrukmateriaal, welk formaat en welke lay-out u kunt gebruiken.