Een cartridge vervangen voordat deze is opgebruikt

U krijgt de beste resultaten als u de cartridges verbruikt binnen 6 maanden na het openen van de verpakking.
Als u een cartridge wilt vervangen voordat het foutlampje  knippert of de statusmonitor aangeeft dat de cartridge opgebruikt is, volgt u de instructies in dit gedeelte.
U kunt een cartridge vervangen via de computer.
Opmerking:
U kunt een cartridge alleen vervangen met behulp van de printerknoppen als de cartridge helemaal leeg is.
Open de verpakking van een cartridge pas op het moment dat u de cartridge in de printer gaat installeren. De cartridge is vacuüm verpakt om de kwaliteit te behouden.

De computer gebruiken (Windows)

U kunt de instructies voor het vervangen van een cartridge op het scherm bekijken door gebruik te maken van de hulpprogramma's voor printeronderhoud.
Als u een cartridge moet vervangen voordat deze leeg is, klikt u op de knop op het tabblad Maintenance (Hulpprogramma's).
Raadpleeg de online-help voor meer informatie over het gebruik van de printerhulpprogramma's.
Opmerking:
Als er een communicatieprobleem is tussen de printer en de computer, worden de scherminstructies voor het vervangen van de cartridge niet weergegeven. Controleer in dat geval alle aansluitingen en zorg ervoor dat de apparaten zijn ingeschakeld.

De computer gebruiken (Mac OS X)

Als u een cartridge wilt vervangen die nog niet (helemaal) opgebruikt is, opent u het dialoogvenster Epson Printer Utility 4.
Raadpleeg de online-help voor meer informatie over het gebruik van de printerhulpprogramma's.