Printer loskoppelen of uitzetten

Windows XP
Windows 2000
Windows Me en 98
Macintosh

Wanneer u klaar bent met het kopiëren van bestanden van of naar een geheugenkaart in het apparaat, volgt u nauwgezet de hierna beschreven instructies voordat u het apparaat uitzet of losmaakt van de computer.

Windows XP

Dubbelklik op het pictogram op de taakbalk.

Selecteer USB-apparaat voor massaopslag (USB Mass Storage Device) en klik op Stoppen (Stop).

Selecteer USB-apparaat voor massaopslag (USB Mass Storage Device) en klik op OK.

Klik op een willekeurige plek in het dialoogvenster.

Zet het apparaat uit of maak de USB-kabel los.

Windows 2000

Controleer of het geheugenkaartlampje en het aan-uitlampje (Aan) niet knipperen.

Zet de computer uit.

Zet het apparaat uit of maak de USB-kabel los.

Opmerking:

Als u het apparaat uitzet of de USB-kabel losmaakt voordat u de computer uitzet, kan het venster Problemen bij het uitwerpen van USB-apparaat voor massaopslag (Problem Ejecting USB Mass Storage Device) worden weergegeven.

Windows Me en 98

Dubbelklik op het pictogram Deze computer (My Computer) op het bureaublad.

Klik met de rechtermuisknop op het pictogram Verwisselbare schijf (Removable Disk) en klik op Uitwerpen (Eject).

Zet het apparaat uit of maak de USB-kabel los.

Macintosh

Sleep op het bureaublad het pictogram van de verwisselbare schijf () naar de prullenmand.

Zet het apparaat uit of maak de USB-kabel los.