Scannen met een ander scanprogramma

U kunt uw scanner gebruiken om te scannen in combinatie met elk scanprogramma dat aan de TWAIN-norm voldoet, zoals Adobe Photoshop Elements en ArcSoft PhotoImpression. U opent het programma in kwestie, selecteert Epson Scan als scanprogramma en scant. Na het scannen wordt de gescande afbeelding geopend in uw scanprogramma, waarmee u de afbeelding vervolgens kunt bewerken, afdrukken en opslaan.

Plaats uw document of foto op de scanner. Zie Documenten of foto’s op de scanner plaatsen voor instructies.

Start uw scanprogramma.

Dubbelklik op het programmapictogram op het bureaublad (indien aanwezig) of ga op een van de volgende manieren te werk:

Windows:
    Klik op de startknop of selecteer Start > Alle programma's of Programma's > programmamap > programmapictogram.

Mac OS X:
    Open de map Programma's, selecteer de programmamap en klik op het programmapictogram.

Ga op een van de volgende manieren te werk:

Photoshop Elements en andere programma's:
    Open het menu Bestand en selecteer een opdracht als Importeren of Opvragen.

PhotoImpression:
    Open het menu Bestand en selecteer Foto ophalen gevolgd door Camera/Scanner.

Selecteer de scanner.

In sommige programma's moet u eerst opgeven dat u de scanner wilt gebruiken als bron. Als u een optie van het type Bron selecteren ziet, moet u die optie kiezen en vervolgens de scanner selecteren.

Opmerking voor gebruikers van Windows XP:

Selecteer uw scanner bij het importeren of opvragen niet met de optie WIA, anders werkt de scanner niet goed.