Bedieningspaneel

Knoppen
Lampjes

Knoppen

Knop

Functie

On

Hiermee zet u de printer aan en uit.

Stop

De knop Stop. Druk hierop om het scannen of afdrukken te annuleren. Het vel dat wordt afgedrukt komt uit de printer. Houd deze knop drie seconden ingedrukt om de printkop te reinigen (wanneer het lampje uit is).

Color Photo

Druk hierop om een foto van 4 × 6 inch (10 × 15 cm) te kopiëren in kleur en zonder randen.

B&W Text

Druk hierop om een A4-document te kopiëren in zwart-wit. Houd de knop drie seconden ingedrukt als u wilt afdrukken met een rand.

Color Text

Druk hierop om een A4-document te kopiëren in kleur. Houd de knop drie seconden ingedrukt als u wilt afdrukken met een rand.

Lampjes

Opmerking:

Als er tien minuten lang geen enkele knop wordt ingedrukt, gaan alle lampjes uit, behalve het aan-uitlampje. Door op een willekeurige knop te drukken (behalve op de knop On) keren de lampjes terug naar hun vorige toestand.

Lampje

Lampje

Status

On

Aan

Het apparaat staat aan.

Knippert langzaam

Het apparaat is actief.

Knippert snel

Het apparaat wordt uitgezet.

Er wordt inkt geladen.

Brandt of knippert

Er is een fout opgetreden.

Aan

Een of meer cartridges zijn leeg of niet geïnstalleerd.

Knippert langzaam

Een of meer cartridges zijn bijna leeg. U kunt blijven afdrukken tot de cartridge helemaal leeg is.

Knippert snel

Er wordt inkt geladen.