Afdrukken vanaf een digitaal apparaat (thuisnetwerk)

U kunt afdrukken vanaf een digitaal apparaat dat op het LAN is aangesloten en dat afdrukfuncties heeft.
Opmerking:
Deze functie is niet beschikbaar voor alle printers of kan mogelijk niet worden ingeschakeld.
Als u wilt afdrukken vanaf een digitaal apparaat, moet u het eerst aansluiten op het LAN.

Afdrukinstellingen opgeven via het bedieningspaneel

Activeer de instellingenmodus.
Selecteer Home Network Print Settings (Afdrukinst. thuisnetwerk).
Als een waarschuwing wordt weergegeven voor de geheugenkaart, leest u dit bericht en selecteert u Yes (Ja).
Selecteer Print Settings (Afdrukinst.) of Photo Adjustment (Fotoaanpassing).
Geef de juiste instellingen op.
Druk op OK.

Afdrukken instellen via de webbrowser

Geef het IP-adres van de printer op aan het digitale apparaat en zoek de printer.
Opmerking:
De juiste notatie is http//<IP-adres>.
Druk op Home Network Print Settings (Afdrukinst. thuisnetwerk).
Geef de juiste instellingen op en druk op OK.

Afdrukken vanaf het digitale apparaat

Laad het juiste papier in de printer.
Druk af vanaf het digitale apparaat.
Opmerking:
Raadpleeg de documentatie bij het digitale apparaat voor meer informatie over de afdrukfuncties van het apparaat.