Instellingen voor geheugenkaarttoegang

In dit gedeelte wordt beschreven hoe u het bedieningspaneel kunt gebruiken om wijzigingen aan te brengen in de manier waarop computers in het netwerk toegang zoeken tot de geheugenkaartsleuven.
Opmerking:
Als u de printer met een USB-kabel op de computer hebt aangesloten, hebben andere computers in het netwerk geen toegang tot de geheugenkaart in de printer.
Controleer of de printer is ingeschakeld.
Opmerking:
Schakel de printer niet uit en koppel de printer niet los terwijl u instellingen configureert via het bedieningspaneel. Dit kan storingen tot gevolg hebben.
Als u het netwerk instelt terwijl de geheugenkaart wordt benaderd, wordt de toegang tot de kaart afgebroken.
Activeer de instellingenmodus.
Selecteer Network Settings (Netwerkinst.).
Selecteer File Sharing Setup (Bestandsdeling inst.).
Selecteer Disable (Uitsch.) of Enable (Insch.).
Opmerking:
Wanneer Enable (Insch.) is geselecteerd voor de bestandsdeling, hebben via USB aangesloten computers geen toegang tot de geheugenkaart.
Als een waarschuwing wordt weergegeven, leest u dit bericht en selecteert u Yes (Ja).