Tulostus digitaalilaitteesta (kotiverkko)

Voit tulostaa digitaalilaitteesta (kuten älypuhelin, digitaalitelevisio jne.), kun se on kytketty Internetiin.
Huomautus:
Tämä ominaisuus ei ole käytettävissä kaikissa tulostimissa tai sitä ei ehkä ole otettu käyttöön.
Jotta voit tulostaa digitaalilaitteesta, se on kytkettävä WLAN-verkkoon.
Katso lisätietoja digitaalilaitteen tulostustoiminnoista digitaalilaitteen dokumentaatiosta.

Tulostusasetusten määritys ohjauspaneelista

Voit tehdä asetuksia, kuten paperikoko ja tulostuslaatu, ohjauspaneelista Kotiverkon tulostusasetukset -valikossa. Katso lisätietoja valikkokohteista tulostimen dokumentaatiosta.