Käyttöjärjestelmäkohtaiset ongelmat

Mac OS X

Tulostimen nimeä ei näy Lisää tulostin -ikkunassa

Onko tulostinohjain asennettu?
Asenna tulostinohjain. Katso lisätietoja ohjelmiston asetuksista kohdasta Tulostimen käyttäminen toisesta tietokoneesta.
Onko tietokoneen verkkoasetukset määritetty?
Asetukset vaihtelevat käytettävän tietoliikenneprotokollan mukaan. Kokeile seuraavia:
EPSON TCP/IP: Avaa System Preferences (Järjestelmäasetukset) - Network (Verkko) - TCP/IP (Mac OS X 10.3) tai avaa System Preferences (Järjestelmäasetukset) - Network (Verkko) - Advanced (Lisäasetukset) - TCP/IP (Mac OS X 10.5) ja tarkista, onko osoitteet määritetty tai poikkeaako tulostimen verkkoliitännässä määritetty IP-osoite tehdasasetuksesta. Katso lisätietoja kohdasta Verkkoasetusten tarkistaminen tietokoneen avulla.
Rendezvous (Mac OS X 10.3) ja Bonjour (Mac OS X 10.4 tai uudempi): Avaa Device Properties (Laiteominaisuudet) - TCP/IP - Bonjour EpsonNet Config -ohjelmassa ja tarkista, onko valittu Use Bonjour (Käytä Bonjour-yhteyttä).