Tulostuksen peruuttaminen

Voit tarvittaessa peruuttaa tulostuksen noudattamalla alla olevia ohjeita.

Tulostuspainikkeen käyttäminen

Paina  Stop/Clear-painiketta.

Windows

Huomautus:
Tulostimeen lähetettyä työtä ei voi peruuttaa. Tässä tapauksessa peruuta tulostustyö tulostimesta.

Tilanneilmaisimen käyttäminen

Aloittaessasi tulostuksen tietokoneen näyttöön ilmestyy tilanneilmaisin.
Voit peruuttaa tulostuksen napsauttamalla Stop (Lopeta) -painiketta.

Windows Spooler (Windowsin taustatulostus) -apuohjelman käyttäminen Vista-käyttöjärjestelmässä

Napsauta käynnistyspainiketta, valitse Control Panel (Ohjauspaneeli) ja valitse sitten Printer (Tulostin) Hardware and Sound (Laitteisto ja äänet) -luokasta.
Napsauta hiiren oikealla painikkeella tulostinta ja valitse Open (Avaa).
Napsauta hiiren oikealla painikkeella peruutettavaa työtä ja valitse Cancel (Peruuta).

Windows Spooler (Windowsin taustatulostus) -apuohjelman käyttäminen XP-käyttöjärjestelmässä

Napsauta Start (Käynnistä), Control Panel (Ohjauspaneeli), Printers and Other Hardware (Tulostimet ja muut laitteet) ja sitten Printers and Faxes (Tulostimet ja faksit).
Napsauta hiiren oikealla painikkeella tulostinta ja valitse Open (Avaa).
Napsauta hiiren oikealla painikkeella peruutettavaa työtä ja valitse Cancel (Peruuta).

Windows Spooler (Windowsin taustatulostus) 2000-käyttöjärjestelmässä

Napsauta Start (Käynnistä), valitse Settings (Asetukset) ja napsauta Printers (Tulostimet).
Napsauta hiiren oikealla painikkeella tulostinta ja valitse Open (Avaa).
Napsauta hiiren oikealla painikkeella peruutettavaa työtä ja valitse Cancel (Peruuta).

Mac OS X

Peruuta tulostustyö noudattamalla seuraavia ohjeita.
Valitse tulostimesi kuvake Dock (Kiinnitys) -kohdasta.
Valitse Document Name (Asiakirjan nimi) -luettelosta asiakirja, joka tulostuu parhaillaan.
Peruuta tulostustyö napsauttamalla Delete (Poista) -painiketta.