Kirjekuorten tulostaminen

Kirjekuorten lisääminen

Kirjekuorten lisäämisohjeet ovat seuraavassa osassa.
Katso lisätietoja tulostusalueesta napsauttamalla Käyttöopas-ikkunan oikeassa yläkulmassa olevaa Liite-välilehteä ja napsauta sitten Product Information (Tuotetiedot), Technical Specifications (Tekniset tiedot).

Tulostinasetukset (Windows)

Siirry tulostinasetuksiin.
Napsauta Main (Yleiset) -välilehteä ja valitse yksi seuraavista Quality Option (Laatuasetus) -asetuksista:
Text (Teksti) useimmille kirjekuorille
Text & Image (Teksti ja kuva) kuvien tulostamiseen kirjekuorille
Valitse Type (Tyyppi) -asetukseksi Envelope (Kirjekuori).
Valitse asianmukainen kirjekuoren koko Size (Koko) -asetuksista. Voit määrittää myös mukautettuja kokoja. Katso lisätiedot käytönaikaisesta ohjeesta.
Valitse Orientation (Suunta) -asetukseksi Landscape (Vaaka).
Sulje tulostinasetusikkuna napsauttamalla OK.
Tulosta kirjekuori.

Tulostinasetukset (Mac OS X 10.5)

Määritä tulostimen asetukset seuraavasti.
Siirry Print (Tulosta) -valintaikkunaan.
Suurenna valintaikkunaa napsauttamalla  -painiketta.
Valitse käyttämäsi tulostin Printer (Tulostin) -asetukseksi ja valitse sopiva kirjekuorikoko Paper Size (Paperikoko) -asetukseksi. Voit määrittää myös mukautettuja kirjekuorikokoja. Katso lisätiedot käytönaikaisesta ohjeesta.
Valitse Orientation (Suunta) -asetukseksi Landscape (Vaaka).
Huomautus:
Käytettävästä sovelluksesta riippuen tämän valintaikkunan kaikkia valintoja ei ehkä voida valita. Jos näin on, napsauta sovelluksen File (Tiedosto) -valikossa Page Setup (Sivun asetukset) ja tee tarvittavat asetukset.
Valitse ponnahdusvalikosta Print Settings (Tulostusasetukset).
Tee tarvittavat asetukset tulostusta varten. Katso lisätiedot käytönaikaisesta Print Settings (Tulostusasetukset) -ohjeesta.
Käynnistä tulostus napsauttamalla Print (Tulosta).

Tulostinasetukset (Mac OS X 10.3 tai 10.4)

Siirry Page Setup (Sivuasetukset) -valintaikkunaan.
Valitse käyttämäsi tulostin Format for (Muotoilu) -asetukseksi.
Valitse asianmukainen kirjekuoren koko Paper Size (Paperikoko) -asetuksista. Voit määrittää myös mukautettuja kirjekuorikokoja. Katso lisätiedot käytönaikaisesta ohjeesta.
Valitse Orientation (Suunta) -asetukseksi Landscape (Vaaka).
Sulje Page Setup (Sivun asetukset) -valintaikkuna napsauttamalla OK.
Siirry Print (Tulosta) -valintaikkunaan.
Valitse käyttämäsi tulostin Printer (Tulostin) -asetukseksi ja määritä sen jälkeen Copies & Pages (Kopiot/Sivut) -asetukset.
Valitse ponnahdusvalikosta Print Settings (Tulostusasetukset).
Valitse Media Type (Tulostusmateriaali) -asetukseksi Envelope (Kirjekuori) ja valitse sitten asianmukaiset Color (Väri)- ja Mode (Tila) -asetukset. Katso lisätiedot käytönaikaisesta Print Settings (Tulostusasetukset) -ohjeesta.