Verkon tilan osoitus

LCD-paneeli

Kun tulostin on kytkettynä verkkoon, tämä kuvake tulee esiin LCD-näytön oikeaan yläkulmaan tai vasempaan alakulmaan.
Seuraavan taulukon kuvakkeet osoittavat verkon tilan.
Kuvake
Tila
Kiinteän LAN-verkon virhe/hakee
Kytketty kiinteään LAN-verkkoon
Langattoman LAN-verkon virhe/hakee
Kytketty langattomaan LAN-verkkoon (signaalivoimakkuus: kohtalainen)
Kytketty langattomaan LAN-verkkoon (signaalivoimakkuus: hyvä)
Kytketty langattomaan LAN-verkkoon (signaalivoimakkuus: erinomainen)
Ad Hoc -yhteyden luonti.
Voit vahvistaa verkon tilan seuraavasti tulostimissa, joissa on langattoman yhteyden merkkivalo.
Merkkivalon tila vaihtelee verkon tilan mukaan.
Päällä
Langaton LAN-verkkokytkentä päällä
Pois
Langaton LAN-verkkokytkentä pois
Vilkkuu
Langattoman LAN-verkon asennus käynnissä

Tulostimen tilan vahvistaminen web-selaimella

Huomautus:
Tämä ominaisuus ei ole käytettävissä kaikissa tulostimissa tai sitä ei ehkä ole otettu käyttöön.
Voit vahvistaa tulostimen tilan web-selaimen avulla.
Syötä tulostimen IP-osoite digitaalilaitteeseen ja hae tulostinta.
Huomautus:
Syöttömuoto on 'http//<IP-osoite>'.
Vahvista tulostimen tila.