Suurentaminen ja pienentäminen

Voit käyttää Fit to Page (Sovita rullapaperin leveyteen) -tulostustoimintoa, kun haluat tulostaa esimerkiksi A4-kokoisen asiakirjan erikokoiselle paperiarkille.
Fit to Page (Sovita rullapaperin leveyteen) -tulostuksessa sivun koko sovitetaan automaattisesti valitun paperikoon mukaiseksi. Voit muuttaa sivun kokoa myös käsin.
Huomautus:
Tämä ominaisuus ei ole käytettävissä reunuksettoman tulostuksen kanssa.

Sovita rullapaperin leveyteen (Windows)

Avaa tulostettava asiakirja.
Siirry tulostinasetuksiin.
Valitse Main (Yleiset) -välilehti, valitse oikea Media Type (Tulostusmateriaali) -asetus ja valitse sitten haluamasi Color (Väri)-, Print Quality (Tulostuslaatu)- ja Mode (Tila) -asetukset.
Huomautus:
Käytettävissä olevat valinnat voivat riippua muista valituista asetuksista.
Valitse oikea Source (Lähde) -asetus.
Valitse Page Layout (Sivun asettelu) -välilehti, määritä tulostussuunta valitsemalla Portrait (Pysty) tai Landscape (Vaaka) ja valitse sitten tulostettavan aineiston koko Paper Size (Paperikoko) -luettelosta.
Valitse tulostimeen asetettua paperia vastaava koko Output Paper (Tulostepaperi) -luettelosta.
Tarkista muut asetukset ja aloita tulostus.

Sovita rullapaperin leveyteen (Mac OS X 10.5)

Huomautus Mac OS X -käyttäjille:
Tämä on Mac OS X 10.4 -käyttöjärjestelmän vakiotoiminto. Varmista toimintoa käyttäessäsi, että olet valinnut Paper Size (Paperikoko) -asetukseksi vakiopaperikoon (esimerkiksi A4) ja Scale (Sovita) -asetuksen. Älä valitse paperikokoa, johon liittyy arkin määrittely (esimerkiksi Sheet Feeder - Borderless (Arkinsyöttölaite - Reunaton)). Tämä ominaisuus ei ole käytettävissä Mac OS X 10.3 -käyttöjärjestelmässä tai sitä vanhemmissa Mac OS X -versioissa.
Siirry Print (Tulosta) -valintaikkunaan.
Laajenna valintaikkuna napsauttamalla -painiketta.
Valitse käyttämäsi tulostin Printer (Tulostin) -kohdassa ja valitse oikeat asetukset.
Huomautus:
Sovelluksesta riippuen kaikki valintaikkunan valinnat eivät ehkä ole käytettävissä. Jos kaikki valinnat eivät ole käytettävissä, valitse File (Tiedosto) -valikosta Page Setup (Sivun asetukset) ja määritä tarvittavat asetukset siellä.
Valitse ponnahdusvalikosta Paper Handling (Paperin käsittely).
Valitse Scale to fit paper size (Skaalaa paperin kokoon).
Valitse ponnahdusvalikosta Print Settings (Tulostusasetukset).
Valitse haluamasi asetukset ja aloita tulostus valitsemalla Print (Tulosta).

Sovita rullapaperin leveyteen (vain Windows)

Avaa tulostettava asiakirja.
Siirry tulostinasetuksiin.
Valitse Main (Yleiset) -välilehti, valitse oikea Media Type (Tulostusmateriaali) -asetus ja valitse sitten haluamasi Color (Väri)-, Print Quality (Tulostuslaatu)- ja Mode (Tila) -asetukset.
Huomautus:
Käytettävissä olevat valinnat voivat riippua muista valituista asetuksista.
Valitse Source (Lähde) -asetukseksi Roll Paper (Rullapaperi).
Valitse Page Layout (Sivun asettelu) -välilehti, määritä tulostussuunta valitsemalla Portrait (Pysty) tai Landscape (Vaaka) ja valitse sitten tulostettavan aineiston koko Paper Size (Paperikoko) -luettelosta.
Valitse Reduce/Enlarge (Suurenna/Pienennä) ja valitse sitten Fit to Roll Paper Width (Sovita rullapaperin leveyteen).
Valitse tulostimeen asetettua paperia vastaava koko Roll Width (Rullan leveys) -luettelosta.
Tarkista muut asetukset ja aloita tulostus.

Mukautettu

Voit määrittää pienennys- tai suurennusprosentin.

Windows

Avaa tulostettava asiakirja.
Siirry tulostinasetuksiin.
Valitse Main (Yleiset) -välilehti, valitse oikea Media Type (Tulostusmateriaali) -asetus ja valitse sitten haluamasi Color (Väri)-, Print Quality (Tulostuslaatu)- ja Mode (Tila) -asetukset.
Huomautus:
Käytettävissä olevat valinnat voivat riippua muista valituista asetuksista.
Valitse oikea Source (Lähde) -asetus.
Valitse Page Layout (Sivun asettelu) -välilehti, määritä tulostussuunta valitsemalla Portrait (Pysty) tai Landscape (Vaaka) ja valitse sitten tulostettavan aineiston koko Paper Size (Paperikoko) -luettelosta.
Valitse tulostimeen asetettua paperia vastaava koko Output Paper (Tulostepaperi) tai Roll Width (Rullan leveys) -kohdasta.
Valitse Reduce/Enlarge (Suurenna/Pienennä) ja valitse sitten Custom (Mukautettu).
Valitse suurennus- tai pienennyssuhde väliltä 10–650 % Scale to (Skaalaa)-kohdan vieressä olevien nuolien avulla.
Tarkista muut asetukset ja aloita tulostus.

Mac OS X

Siirry Page Setup (Sivun asetukset) -valintaikkunaan.
Huomautus Mac OS X 10.5:n käyttäjille:
Käytettävästä sovelluksesta riippuen Page Setup (Sivun asetukset) -valintaikkuna ei ehkä ole käytettävissä. Jos valintaikkuna ei ole käytettävissä, voit tehdä tässä osassa kuvatut asetukset Print (Tulosta) -valintaruudussa.
Valitse muotoiluasetuksiksi käyttämäsi tulostimen asetukset (Format for (Muotoilu)).
Valitse oikea Paper Size (Paperikoko) -asetus.
Aseta skaalausarvo väliltä 25–400 %.
Tarkista muut asetukset ja aloita tulostus.