Tulostimen tilan tarkistus

Windows

Tilanneilmaisimen käyttäminen

Kun työ lähetetään tulostimeen, näyttöön tulee oheisen kuvan mukainen tilanneilmaisin.
Tilanneilmaisin ilmaisee nykyisen tulostustyön etenemisen ja antaa tietoa tulostimen tilasta. Ilmaisin näyttää myös mahdolliset virheilmoitukset sekä antaa hyödyllisiä tulostusvihjeitä. Katso lisätiedot jäljempänä olevasta osasta.

Tips (Vihjeitä)

Tilanneilmaisinikkunan tekstiruudussa annetaan vihjeitä siitä, miten voit käyttää Epson-tulostimen ohjelmistoa mahdollisimman tehokkaasti. Tekstiruutuun tulee uusi vihje 15 sekunnin välein. Katso näytöllä olevan vihjeen lisätiedot valitsemalla Details (Tiedot).

Virhesanomat

Jos tulostuksen aikana havaitaan virhe, tilanneilmaisimen ikkunassa olevaan tekstiruutuun tulee virhesanoma. Jos haluat lisätietoja, napsauta kohtaa Technical Support (Tekninen tuki) ja lue ohjeet käytönaikaisesta käyttöoppaasta.
Kun väri on vähissä tai loppunut, näyttöön tulee How to (Miten) -painike. Kun valitset How to (Miten) -painikkeen, EPSON Status Monitor 3 tuo näyttöön värikasetin vaiheittaisen vaihtamisohjeen.

EPSON Status Monitor 3 -apuohjelman käyttö

EPSON Status Monitor 3 näyttää tarkkoja tietoja tulostimen tilasta.
EPSON Status Monitor 3 -apuohjelma voidaan käynnistää seuraavilla tavoilla:
Kaksoisnapsauta tulostimen pikakuvaketta Windowsin tehtäväpalkissa.
Katso kohdan Tehtäväpalkin pikakuvakkeesta ohje, jos haluat lisätä pikakuvakkeen Windowsin tehtäväpalkkiin.
Avaa tulostinohjain, valitse Utility (Apuohjelma) -välilehti ja napsauta EPSON Status Monitor 3 -painiketta.
Kun EPSON Status Monitor 3 -apuohjelma käynnistyy, näyttöön tulee alla näkyvä valintaikkuna:
EPSON Status Monitor 3 -apuohjelman avulla voit näyttää seuraavat tiedot:
Current Status (Nykyinen tila):
Kun muste on vähissä tai loppunut, EPSON Status Monitor 3 -ikkunaan tulee näkyviin How to (Miten) -painike. Kun How to (Miten) -painike valitaan, näyttöön tulee värikasetin vaihtamisohjeet ja tulostin siirtää tulostuspään oikeaan asentoon värikasetin vaihtamista varten.
Ink Cartridge Status (Värikasetin tila):
EPSON Status Monitor 3 -ikkunassa on graafinen näyttö, joka ilmaisee värikasetin tilan.
Ink Cartridge Information (Värikasetin tiedot):
Voit tarkastella asennettujen värikasettien tietoja napsauttamalla Information (Tiedot).
Technical Support (Tekninen tuki):
Voit käyttää käytönaikaista käyttöopasta EPSON Status Monitor 3 -apuohjelman avulla. Jos laitteen käytössä on ongelmia, valitse Technical Support (Tekninen tuki) EPSON Status Monitor 3 -ikkunassa.

Mac OS X

EPSON Status Monitorin käyttäminen

Jos EPSON StatusMonitor havaitsee kirjoitinongelman, ohjelma antaa virhesanoman.
EPSON StatusMonitor voidaan käynnistää seuraavilla tavoilla:
Käynnistä EPSON Printer Utility3.
Napsauta EPSON StatusMonitor -painiketta. EPSON StatusMonitor tulee näkyviin.
Kun muste on vähissä tai se loppuu, näyttöön tulee How to (Miten) -painike. Jos napsautat How to (Miten) -painiketta, EPSON StatusMonitor tuo näyttöön värikasetin vaiheittaisen vaihtamisohjeen.
Tällä apuohjelmalla voit lisäksi tarkistaa värikasetin tilan ennen tulostamista. EPSON StatusMonitor näyttää värikasetin tilan ensimmäisellä avauskerralla. Päivitä värikasetin tila valitsemalla Update (Päivitys).