Järjestelmävaatimukset

Tulostimen käytössä

Windowsin vaatimukset

Jokin seuraavista Windows-käyttöjärjestelmistä pitää olla asennettuna, jotta tulostinta voidaan käyttää. Lisätietoja liitännöistä ja käyttöjärjestelmistä löytyy seuraavasta taulukosta.
Järjestelmä
Tietokoneliitäntä
Windows Vista, Windows XP tai Windows 2000
(Ohjelmisto ei tue päivitettyä Windows Me-, Windows 98- tai Windows 95 -käyttöjärjestelmää.)
Microsoftin USB 2.0 Host Driver -ajuria on käytettävä.
USB 2.0 (suositellaan)
USB 1.1 (vähimmäisvaatimus)

Macintoshin vaatimukset

Tulostin pitää liittää Macintosh-tietokoneeseen USB-kaapelilla. Lisätietoja liitännöistä ja käyttöjärjestelmistä löytyy seuraavasta taulukosta.
Järjestelmä
Tietokoneliitäntä
PowerPC- tai Intel-pohjaiset Macintosh-tietokoneet, joissa on Mac OS X 10.3.9 tai uudempi käyttöjärjestelmä
USB 2.0 (suositellaan)
USB 1.1 (vähimmäisvaatimus)