Exif Print ja PRINT Image Matching

Exif-ohjelman version 2.2 (myös Exif Print, kansainvälinen digitaalikameroiden standardi) ja PRINT Image Matchingin avulla voit tulostaa laadukkaita valokuvia käyttämällä näitä ominaisuuksia tukevaa digitaalikameraa ja tulostinta.
Huomautus:
Suosittelemme EPSON Easy Photo Printin käyttöä tulostettaessa valokuvia Exif Printillä tai PRINT Image Matchingilla.

Exif Print

Kun otat valokuvia Exif Print -yhteensopivalla kameralla, kamera-asetuksiin ja kuvausolosuhteisiin liittyvät tiedot sisältyvät valokuvatietoihin. Näitä ovat muun muassa valotustapa, valkotasapaino, vahvistuksen hallinta, kontrasti, värikylläisyys ja terävyys.
Tulostin korjaa ja parantaa valokuvan laatua näitä tietoja hyödyntäen ja tulostaa kuvan sellaisena, kuin se kuvattiin digitaalikameralla.

PRINT Image Matching

PRINT Image Matching antaa digitaalikameran hallita tulostamista, jolloin tulostettavat kuvat ovat kameran erikoisominaisuuksien mukaisia. Kun otat kuvia PRINT Image Matching -yhteensopivalla kameralla, kameran tulostuskomentotiedot sisältyvät valokuvatiedostoihin.
Tulostuskomennot ohjaavat tulostinta värien ja yksityiskohtien korjailussa näiden tietojen perusteella, joita ovat muun muassa gamma, väritila, väritasapaino, varjopiste, kontrasti ja kirkkausasetukset. PRINT Image Matching -yhteensopiva tulostin tulostaa tämän jälkeen kuvan sellaisena, kuin se kuvattiin digitaalikameralla.
Huomautus:
Katso lisätietoja kamerasi PRINT Image Matching -yhteensopivuudesta ja toiminnon käytöstä kamerasi käyttöoppaasta.
EPSON Easy Photo Print antaa sinun valita, haluatko käyttää tulostuksessa PRINT Image Matching -toimintoa.
Jos käytät tulostukseen ohjelmistoa, joka ei tue PRINT Image Matchingin käyttöä, toiminnon edut eivät näy tulosteissa.

Yhteensopivat paperityypit

Exif Print ja PRINT Image Matching ovat toimivat oikein ainoastaan silloin, jos tulostuksessa käytetään seuraavia paperityyppejä:
Epson Premium Glossy (Ensiluokkainen kiiltävä valokuvapaperi)
Epson Glossy (Glanset, profesjonelt papir)
Epson Premium Semigloss (Ensiluokkainen puolikiiltävä valokuvapaperi)
Epson Archival Matte (Mattapintainen arkistopaperi)
Epson Matte
Epson Double-Sided Matte Paper (Kaksipuolisesti pinnoitettu mattapintainen paperi)