Paperin lataaminen takaosan käsinsyöttöaukkoon

Eräät erikoismateriaalit, kuten Velvet Fine Art Paper- ja Watercolor Paper-Radiant White -paperit sekä Ultra Smooth Fine Art Paper pitää ladata takaosan käsinsyöttöaukkoon. Lataa paperi takaosan käsinsyöttöaukkoon seuraavien ohjeiden mukaisesti.
Huomautus:
Lataa paperia vain yksi arkki kerrallaan.
Takaosan arkinsyötin voidaan jättää kiinni tulostimeen, paitsi jos tulostetaan rullapaperille.
Ennen paperin asettamista varmista, että paperi on tasan reunaohjainta vasten. Jollei paperia syötetä tulostimeen suorassa, tulostimeen syntyy paperitukos ja -paperivalo alkaa vilkkua.
Kytke tulostin päälle.
Avaa luovutustaso ja liu'uta jatke ulos.
Irrota rullapaperin pidike, jos pidike on asennettu.
Varmista, että takaosan käsinsyöttöaukon reunaohjain on tasan tulostimen vasenta reunaa vasten.
Kiinnitä takaosan arkinsyötin.
Liu'uta takaosan arkinsyöttimen reunaohjainta niin, että ladattava paperi mahtuu aukkoon.
Aseta paperi takaosan arkinsyötintä käyttäen käsinsyöttöaukkoon niin, että se on tasaisesti takemman reunaohjaimen oikeanpuoleista reunaa vasten. Työnnä paperi niin pitkälle kuin se menee.
Liu'uta takaosan arkinsyöttimen reunaohjainta, kunnes se on tasaisesti paperin reunaa vasten.
Työnnä paperia takaosan käsinsyöttöaukkoon, kunnes se ei mene pidemmälle. Pitele paperia painaen sitä tasaisesti noin kolmen sekunnin ajan, kunnes tulostin vetää paperia hieman sisään. Irrota ote paperista, jotta tulostin voi säätää paperin asennon.
Toimenpide on valmis, kun -virtavalo ei enää vilku vaan jää palamaan.
Avaa tulostimen yläkansi ja varmista, että paperi on asetettu oikein.
Jos tulostimessa tapahtuu paperivirhe, pidä -rullapaperipainike painettuna kolmen sekunnin ajan. Tulostin syöttää paperia taaksepäin ja paperi syöttyy ulos takaosasta. Kuittaa virhe painamalla -painiketta ja lataa paperi uudelleen. Virhe näkyy myös Status Monitor -ikkunassa. Jos painat Eject (Poista) -painiketta, paperi syöttyy ulos tulostimen etu- tai takaosasta.
Sulje tulostimen kansi ja aloita tulostus.
Varmista, että Manual - Roll (Manuaalinen - Rulla) on valittuna tulostinohjaimessa. Windows: valitse Main (Yleiset) -välilehden Source (Lähde) -asetukseksi Manual - Roll (Manuaalinen - Rulla). Mac OS X: valitse Page Setup (Sivun asetukset) tai Print (Tulosta) -valintaikkunan Paper Size (Paperikoko) -asetukseksi Manual - Roll (Manuaalinen - Rulla).