Alkuun > Tekijänoikeus ja tavaramerkit

Tekijänoikeus ja tavaramerkit

Mitään tämän julkaisun osaa ei saa toisintaa, tallentaa tietojenhakujärjestelmään tai siirtää missään muodossa tai millään tavoin, elektronisesti, mekaanisesti, valokopioimalla, nauhoittamalla tai muuten ilman Seiko Epson Corporationin etukäteen antamaa kirjallista suostumusta. Tässä oppaassa annettuja tietoja on tarkoitus käyttää vain tämän Epson-tulostimen yhteydessä. Epson ei vastaa vahingoista, jotka aiheutuvat näiden tietojen soveltamisesta muihin tulostimiin.
Seiko Epson Corporation tai sen tytäryhtiöt eivät ole vastuussa tämän tuotteen hankkijalle tai kolmansille osapuolille mahdollisesti aiheutuvista vahingoista, menetyksistä, kustannuksista tai kuluista, jotka aiheutuvat onnettomuudesta, tämän tuotteen väärinkäytöstä tai siihen tehdyistä luvattomista muunnoksista, korjauksista tai muutoksista tai (Yhdysvaltoja lukuun ottamatta) siitä, että Seiko Epson Corporationin antamia käyttö- ja huolto-ohjeita ei noudateta tarkoin.
Seiko Epson Corporation ei ole vastuussa vahingoista tai vaikeuksista, jotka aiheutuvat muiden lisävarusteiden tai tarvikkeiden kuin Seiko Epson Corporationin ilmoittamien alkuperäisten Epson-tuotteiden tai Epson-hyväksynnän saaneiden tuotteiden käytöstä.
Seiko Epson Corporation ei vastaa mistään sähkömagneettisista häiriöistä johtuvista vahingoista, mikäli niihin on syynä muiden kuin Epson-hyväksynnän saaneiden liitäntäkaapeleiden käyttö.
EPSON® on Seiko Epson Corporationin rekisteröity tavaramerkki ja EPSON STYLUS™ sekä Exceed Your Vision ovat Seiko Epson Corporationin tavaramerkkejä.
PRINT Image Matching™ ja PRINT Image Matching -merkki ovat Seiko Epson Corporationin tavaramerkkejä. Copyright© 2001 Seiko Epson Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään.
USB DIRECT-PRINT™ ja USB DIRECT-PRINT -logo ovat Seiko Epson Corporationin tavaramerkkejä. Copyright© 2002 Seiko Epson Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään.
Microsoft® ja Windows® ovat rekisteröityjä tavaramerkkejä. Windows Vista™ on Microsoft Corporationin tavaramerkki.
Apple® ja Macintosh® ovat Apple Inc:n rekisteröityjä tavaramerkkejä.
Osa tulostinohjelmisto-CD-levyn valokuvista on lisensoitu Design Exchange Co., Ltd:iltä. Copyright © 2000 Design Exchange Co., Ltd. Kaikki oikeudet pidätetään.
Yleinen ilmoitus: Muut julkaisussa käytetyt tuotenimet on mainittu vain tunnistamistarkoituksessa ja saattavat olla vastaavien omistajiensa tavaramerkkejä. Epson ei vaadi itselleen mitään oikeuksia näihin tuotenimiin.
Copyright© 2008 Seiko Epson Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään.