Tulostuksen peruuttaminen

Voit tarvittaessa peruuttaa tulostuksen noudattamalla alla olevia ohjeita.

Tulostuspainikkeen käyttäminen

Voit peruuttaa käynnissä olevan tulostustyön painamalla  -painiketta.

Windows

Aloittaessasi tulostuksen tietokoneen näyttöön ilmestyy tilanneilmaisin.
Voit peruuttaa tulostuksen napsauttamalla Stop (Lopeta) -painiketta.

Mac OS X

Peruuta tulostustyö noudattamalla seuraavia ohjeita.
Valitse kirjoittimesi symboli telakasta.
Valitse Document Name (Asiakirjan nimi) -luettelosta asiakirja, joka tulostuu parhaillaan.
Peruuta tulostustyö napsauttamalla Delete (Poista) -painiketta.