Suoratulostus digitaalikamerasta

Voit tulostaa valokuvia kytkemällä digitaalikameran tai valokuvientallennuslaitteen, kuten EPSON Multimedia Storage Viewerin, suoraan tulostimeen.

Digitaalikameran vaatimukset

Varmista, että kamera ja valokuvat täyttävät seuraavat vaatimukset.
Suoratulostus-yhteensopivuus
PictBridge tai USB DIRECT-PRINT
Tiedostomuoto
JPEG
Kuvakoko
80 × 80 pikseliä–9200 × 9200 pikseliä

Kytkentä ja tulostus

Varmista, että tulostin ei tulosta tietokoneesta.
Lataa haluamaasi paperia.
Katso Paperin lisääminen
Muistutus:
Tarkista, onko käytössä oleva muste Photo Black (Valokuvamusta) vai Matte Black (Mattamusta) ja lataa tarkoitukseen soveltuvaa paperi. Muutoin tulostuslaatu saattaa heikentyä.
Matte Black (MK) (Mattamusta)
Photo Black (PK) (Valokuvamusta)
Epson Enhanced Matte Paper (Ensiluokkainen mattapaperi)
Epson Double-Sided Matte Paper (Kaksipuolisesti pinnoitettu mattapintainen paperi)
Epson Matte Paper - Heavyweight (Tukeva mattapintainen paperi)
Yleispaperi (suositellaan)
Epson Premium Glossy Photo Paper (Ensiluokkainen kiiltävä valokuvapaperi)
Epson Premium Semigloss Paper (Ensiluokkainen puolikiiltävä valokuvapaperi)
Tavallinen paperi
Kytke kameran mukana toimitettu USB-kaapeli tulostimen ulkoisen liitännän USB-porttiin.
Varmista, että kamera on kytketty päälle. Kun kamera on kytketty oikein, tulostimen virtavalo   vilkkuu.
Valitse tulostettavat kuvat kameralla, säädä tarvittavat asetukset ja tulosta valokuvat. Katso lisäohjeita kameran ohjekirjasta.
Huomautus:
Jos kamera ei ole PictBridge- tai USB DIRECT-PRINT -yhteensopiva,  mustevalo ja  paperin merkkivalo vilkkuvat nopeasti. Epson ei voi taata minkään kameran yhteensopivuutta.
Käytettävä paperityyppi, koko ja asettelu saattavat vaihdella digitaalikameran mukaan.