Rullapaperille tulostaminen

Kertoo, miten valokuvia tai jatkuvia valokuvasarjoja tulostetaan rullapaperille.b
Huomautus:
Jos valitset reunuksettoman tulostuksen tulostinohjaimessa, osa kuvasta leikkautuu pois, koska kyseinen asetus suurentaa kuvan hieman paperikokoa suuremmaksi, jotta kuva tulostuisi ilman valkoisia reunuksia.

Rullapaperin asettaminen

Rullapaperin lisäämisohjeet ovat seuraavassa osassa.

Tulostinasetukset (Windows)

Avaa tulostettava asiakirja.
Siirry tulostinasetuksiin.
Valitse Main (Yleiset) -välilehti, valitse oikea Media Type (Tulostusmateriaali) -asetus ja valitse sitten haluamasi Color (Väri), Print Quality (Tulostuslaatu) ja Mode (Tila) -asetukset.
Huomautus:
Käytettävissä olevat valinnat voivat riippua muista valituista asetuksista.
Valitse Source (Lähde) -asetukseksi Roll Paper (Rullapaperi).
Huomautus:
Älä valitse Source (Lähde) -asetukseksi Sheet (Arkki), jos tulostimeen on ladattu rullapaperia. Muutoin paperia syöttyy turhaan jokaisen asiakirjan jälkeen.
Valitse oikea Size (Koko) -asetus.
Valitse Borderless (Reunukseton), jos haluat tulostaa reunuksettomia valokuvia.
Huomautus:
Jos valitset Borderless (Reunukseton), osa kuvasta leikkautuu pois, koska kyseinen asetus suurentaa kuvan hieman paperikokoa suuremmaksi, jotta kuva tulostuisi ilman valkoisia reunuksia.
Valitse Page Layout (Sivun asettelu) -välilehti, määritä tulostussuunta valitsemalla Portrait (Pysty) tai Landscape (Vaaka), määritä muut tarvittavat asetukset ja aloita tulostus.
Leikkaa rullapaperi.
Huomautus:
Odota, kunnes tulostin lopettaa tulostuksen ja paperin syötön. Leikkaa paperi tulostimen takaosasta ja sammuta tulostin. Jäljellä oleva paperi syöttyy ulos.

Tulostinasetukset (Mac OS X 10.5)

Avaa tulostettava asiakirja.
Siirry Print (Tulosta) -valintaikkunaan.
Laajenna valintaikkuna napsauttamalla -painiketta. Valitse käyttämäsi tulostin Printer (Tulostin) -asetukseksi.
Valitse oikea rullapaperikoko Paper Size (Paperikoko) -asetukseksi.
Huomautus:
Sovelluksesta riippuen kaikki valintaikkunan valinnat eivät ehkä ole käytettävissä. Jos kaikki valinnat eivät ole käytettävissä, valitse File (Tiedosto) -valikosta Page Setup (Sivun asetukset) ja määritä tarvittavat asetukset siellä.
Valitse paperikoko niin, että Borderless (Reunukseton) näkyy suluissa, jos haluat tulostaa reunuksettomia valokuvia. Jos valitset paperikoon Borderless (Reunukseton) -asetuksen kanssa, osa kuvasta leikkautuu pois, koska kyseinen asetus suurentaa kuvan hieman paperikokoa suuremmaksi, jotta kuva tulostuisi ilman valkoisia reunuksia.
Valitse ponnahdusvalikosta Print Settings (Tulostusasetukset).
Valitse oikeat Media Type (Tulostusmateriaali)- ja Color (Väri) -asetukset sekä muut tarvittavat asetukset ja aloita tulostus. Katso lisätiedot käytönaikaisesta Print Settings (Tulostusasetukset) -ohjeesta.
Leikkaa rullapaperi.
Huomautus:
Odota, kunnes tulostin lopettaa tulostuksen ja paperin syötön. Leikkaa paperi tulostimen takaosasta ja sammuta tulostin. Jäljellä oleva paperi syöttyy ulos.

Tulostinasetukset (Mac OS X 10.3 ja 10.4)

Määritä tulostimen asetukset seuraavasti.
Avaa tulostettava asiakirja.
Siirry Page Setup (Sivun asetukset) -valintaikkunaan.
Valitse muotoiluasetuksiksi käyttämäsi tulostimen asetukset (Format for (Muotoilu)).
Valitse oikea Paper Size (Paperikoko) -asetus.
Huomautus:
Valitse paperikoko niin, että Borderless (Reunukseton) näkyy suluissa, jos haluat tulostaa reunuksettomia valokuvia. Jos valitset paperikoon Borderless (Reunukseton) -asetuksen kanssa, osa kuvasta leikkautuu pois, koska kyseinen asetus suurentaa kuvan hieman paperikokoa suuremmaksi, jotta kuva tulostuisi ilman valkoisia reunuksia.
Valitse oikea Orientation (Suunta) -asetus.
Sulje Page Setup (Sivun asetukset) -valintaikkuna napsauttamalla OK.
Siirry Print (Tulosta) -valintaikkunaan.
Valitse ponnahdusvalikosta Print Settings (Tulostusasetukset).
Valitse oikeat Media Type (Tulostusmateriaali)-, Color (Väri)- ja Mode (Tila) -asetukset. Katso lisätiedot käytönaikaisesta Print Settings (Tulostusasetukset)-ohjeesta.
Käynnistä tulostus napsauttamalla Print (Tulosta).
Leikkaa rullapaperi.
Huomautus:
Odota, kunnes tulostin lopettaa tulostuksen ja paperin syötön. Leikkaa paperi tulostimen takaosasta ja sammuta tulostin. Jäljellä oleva paperi syöttyy ulos.