Paksulle paperille tulostaminen

Voit tulostaa korkealaatuisia kuvia ja asiakirjoja paksulle paperille.

Paksun paperin lataaminen

Paksun paperin lisäämisohjeet ovat seuraavassa osassa.

Tulostinasetukset (Windows)

Avaa tulostettava asiakirja.
Siirry tulostinasetuksiin.
Valitse Main (Yleiset) -välilehti, valitse oikea Media Type (Tulostusmateriaali) -asetus ja valitse sitten haluamasi Color (Väri), Print Quality (Tulostuslaatu) ja Mode (Tila) -asetukset.
Huomautus:
Käytettävissä olevat valinnat voivat riippua muista valituista asetuksista.
Valitse Source (Lähde) -asetukseksi Manual - Front (Manuaalinen - Etu).
Huomautus:
Reunukseton tulostus ei ole käytettävissä, jos Manual - Front (Manuaalinen - Etu) on valittuna.
Valitse oikea Size (Koko) -asetus.
Valitse Page Layout (Sivun asettelu) -välilehti, määritä tulostussuunta valitsemalla Portrait (Pysty) tai Landscape (Vaaka), määritä muut tarvittavat asetukset ja aloita tulostus.

Tulostinasetukset (Mac OS X 10.5)

Avaa tulostettava asiakirja.
Siirry Print (Tulosta) -valintaikkunaan.
Laajenna valintaikkuna napsauttamalla -painiketta. Valitse käyttämäsi tulostin Printer (Tulostin) -asetukseksi.
Valitse haluamasi Paper Size (Paperikoko) -asetus, jonka vieressä lukee sulkumerkeissä Manual - Front (Manuaalinen - Etu).
Huomautus:
Sovelluksesta riippuen kaikki valintaikkunan valinnat eivät ehkä ole käytettävissä. Jos kaikki valinnat eivät ole käytettävissä, valitse File (Tiedosto) -valikosta Page Setup (Sivun asetukset) ja määritä tarvittavat asetukset siellä.
Valitse ponnahdusvalikosta Print Settings (Tulostusasetukset).
Valitse oikeat Media Type (Tulostusmateriaali)- ja Color (Väri) -asetukset sekä muut tarvittavat asetukset ja aloita tulostus. Katso lisätiedot käytönaikaisesta Print Settings (Tulostusasetukset) -ohjeesta.

Tulostinasetukset (Mac OS X 10.3 ja 10.4)

Avaa tulostettava asiakirja.
Siirry Page Setup (Sivun asetukset) -valintaikkunaan.
Valitse muotoiluasetuksiksi käyttämäsi tulostimen asetukset (Format for (Muotoilu)).
Valitse oikea Paper Size (Paperikoko) -asetus ja varmista, että valitsemasi paperikoon jälkeen lukee merkintä Manual - Front (Manuaalinen - Etu), esimerkiksi A3+ (Manual - Front).
Huomautus:
Reunukseton tulostus ei ole käytettävissä, jos Manual - Front (Manuaalinen - Etu) on valittuna.
Valitse oikea Orientation (Suunta) -asetus.
Sulje Page Setup (Sivun asetukset) -valintaikkuna napsauttamalla OK.
Siirry Print (Tulosta) -valintaikkunaan.
Valitse ponnahdusvalikosta Print Settings (Tulostusasetukset).
Valitse oikeat Media Type (Tulostusmateriaali)-, Color (Väri)- ja Mode (Tila) -asetukset. Katso lisätiedot käytönaikaisesta Print Settings (Tulostusasetukset) -ohjeesta.