Verkkosivujen tulostaminen paperin kokoon sovitettuna

EPSON Web-To-Page -ohjelmalla voit muuntaa verkkosivut paperikoon mukaisiksi tulostettaessa. Voit myös esikatsella tulostettavia sivuja ennen tulostusta.
Huomautus:
Tämä ohjelmisto ei ole käytettävissä Windows Vista-, XP x64- ja Mac OS X -käyttöjärjestelmässä.
Huomautus Windows Internet Explorer 7 -käyttäjille:
Verkkosivujen tulostaminen paperikoon mukaan sovitettuna on Windows Internet Explorer 7:n vakio-ominaisuus.

EPSON Web-To-Page -ohjelman käyttäminen

Kun EPSON Web-To-Page on asennettu, ohjelman valikkorivi näkyy Microsoft Internet Explorerin työkalurivillä. Jos valikkoriviä ei näy, valitse Internet Explorerin View (Näytä) -valikosta Toolbars (Työkalurivit) ja sitten EPSON Web-To-Page.