EPSON File Manager

Voit käyttää EPSON File Manager -ohjelmaa seuraaviin tehtäviin:
Kuvien lataamiseen skannerista, digitaalikamerasta tai muistikortista sekä tiedostojen lähettämiseen suoraan haluamaasi sovellukseen.
Tuettuja kuvamuotoja käyttävien kuvien näyttämiseen pikkukuvina.
Käytettävissä olevien sovellusten näyttämiseen projektikuvakkeina käynnistysalueella.
Kuvien etsimiseen kiintolevyltä.
Kuvien esittämiseen diaesityksenä.
Kuvien muokkaamiseen.

EPSON File Manager -ohjelman käynnistäminen

Voit käynnistää EPSON File Managerin kolmella tavalla:
Kaksoisnapsauta EPSON File Manager -kuvaketta työpöydällä.
Vedä ja pudota kuvia tai kansio EPSON File Manager -kuvakkeeseen työpöydällä.
Windows Vista:
Napsauta käynnistyspainiketta, valitse All Programs (Kaikki ohjelmat), napsauta EPSON Creativity Suite, napsauta File Manager ja napsauta sitten EPSON File Manager.

Windows XP ja 2000:
Napsauta Start (Käynnistä), valitse All Programs (Kaikki ohjelmat) (Windows XP) tai Programs (Ohjelmat) (Windows 2000), EPSON Creativity Suite, File Manager ja sitten EPSON File Manager.

Mac OS X:
Kaksoisosoita Macintosh HD -oletuskiintolevyn Applications (Sovellukset) -kansiota ja kaksoisosoita sitten EPSON-kansiota. Kaksoisosoita sitten Creativity Suite -kansiota ja File Manager -kansiota ja kaksoisosoita lopuksi EPSON File Manager -kuvaketta.
Valitse Next (Seuraava), kun Instructions (Ohjeet) -vahvistusviesti tulee näkyviin. Ohjeet tulevat näkyviin.
Jos valitset Do Not Show Next Time (Älä näytä seuraavalla kerralla), vahvistusviestiä ei enää näytetä EPSON File Managerin käynnistyksen yhteydessä.
Saat lisätietoja valitsemalla sovelluksen Help (Ohje) -valikosta kohdan Käyttöopas.