Yleisten verkkoasetusten tekeminen LCD-näytöstä

Voit tehdä tulostimesi yleiset verkkoasetukset käyttämällä tulostimen ohjauspaneelia.
Huomautus:
Tämä ominaisuus ei ole käytettävissä kaikissa tulostimissa tai sitä ei ehkä ole otettu käyttöön.
Tämä asetus ja DNS-palvelimen tai välityspalvelimen asetus eivät ole käytettävissä kaikille tulostimille tai niitä ei ole ehkä otettu käyttöön.
Käynnistä tulostin.
Siirry asetustilaan.
Valitse Wi-Fi/Network Settings (WLAN- WLAN- verkkoasetukset) (tai Wi-Fi Settings (WLAN-asetukset)).
Valitse Manual Wi-Fi/Network Setup (Manuaaliset WLAN- verkkoasetukset) (tai Manual Wi-Fi Setup (Manuaaliset WLAN-asetukset)).
Vahvista tulostimen nimi ja muuta sitä tarvittaessa.
Tulostimen tunnistaminen ja käyttö verkossa tapahtuu tulostimen nimen perusteella.
Huomautus:
Tulostimen oletusasetus on "EPSONXXXXXX" (X: 6 viimeistä MAC-osoitteen merkkiä). Jos haluat vaihtaa tulostimen nimen, kirjoita uusi nimi.
Aseta TCP/IP Setup (TCP/IP-asetukset) -asetukset.
Laajakaistareititin tai tukiasema määrittää IP-osoitteen tulostimelle yleensä automaattisesti DHCP-toiminnolla. Jos reitittimen (tai tukiaseman) DHCP-toiminto on päällä, valitse Auto.
Huomautus:
Jos haluat määrittää tulostimelle yksilöllisen IP-osoitteen, valitse Manual (Käsin) ja kirjoita IP-osoite, aliverkon peite ja verkon yhdyskäytävän osoite.
Aseta DNS-palvelin. DNS-palvelimen ja välityspalvelimen asetukset eivät ole käytettävissä kaikille tulostimille tai niitä ei ole ehkä otettu käyttöön.
Laajakaistareititin tai tukiasema määrittää DNS-palvelimen osoitteen tulostimelle yleensä automaattisesti. Kun haluat käyttää tätä valintaa, valitse Auto.
Huomautus:
Määritä DNS-palvelimen osoite valitsemalla Manual (Käsin), ja syötä ensisijaisen DNS-palvelimen sekä toissijaisen DNS-palvelimen osoitteet.
Aseta välityspalvelimen osoite.
Valitse Do Not Use (Älä käytä).
Huomautus:
Kun haluat käyttää välityspalvelinta, valitse Use (Käytä), ja syötä välityspalvelimen osoite ja portti.