Asennus WSD-toiminnolla (Windows 7/Vista)

Tulostin tukee Windows Vista Web Services on Devices (WSD) -toimintoa. Tässä osassa kerrotaan, kuinka verkkoon liitetty tulostin määritetään käyttäen WSD-toimintoa.
Huomautus:
Jotta tulostin tai skanneri voidaan määrittää WSD-toiminnon avulla, tietokoneen ja tulostimen on oltava kytkettyinä verkkoon.
Ohjain on asennettava ennen tulostimen/skannerin asennusta WSD-toiminnon avulla.
Varmista, että tulostin on päällä.
Windows 7: Napsauta Start (Käynnistä), Computer (Tietokone) ja sitten Network (Verkko).
Windows Vista: Napsauta Start (Käynnistä) ja sitten Network (Verkko).
Napsauta tulostimen kuvaketta hiiren kakkospainikkeella, ja napsauta sitten Install (Asenna).
Napsauta Continue (Jatka) User Account Control (Käyttäjätilien valvonta) -valintaikkunassa.
Huomautus:
Verkkotulostimen nimi (esim. EPSONXXXXXX (tulostimesi nimi)) näkyy kuvakkeena. Tulostimen nimi voidaan tarkistaa tulostimen ohjauspaneelista tai verkkoasetusten tilatietosivulta. Lisätietoja asetusten tarkastamisesta ohjauspaneelin kautta ja verkkoasetusten tilatietosivun tulostamisesta on kohdassa Verkon tilan vahvistus ja tulostus.
Jos Uninstall (Poista asennus) näkyy Install (Asenna) -kohdan tilalla, napsauta Uninstall (Poista asennus) -painiketta kerran ja yritä uudelleen.
Napsauta Laitteet ovat käyttövalmiita (Laite on käyttövalmis).
Tarkista näyttö ja napsauta Close (Sulje).
Windows 7: Napsauta Start (Käynnistä) ja sitten Devices and Printers (Laitteet ja tulostimet).
Windows Vista: Napsauta Start (Käynnistä)-painiketta ja sitten Verkko.
Varmista, että verkkotulostimen nimen (esim. EPSONXXXXXX (tulostimesi nimi)) näyttävä kuvake on lisätty.
Jos haluat tulostaa WSD-toiminnon avulla, valitse tulostin sen verkkotulostinnimen mukaan.
Huomautus:
Jos haluat skannata WSD-toiminnon avulla, käytä Windowsin faksi ja skannaus -toimintoa tai Paint-ohjelmaa Windows Vista -käyttöjärjestelmässä.
Windows Fax and Scan (Windowsin faksi ja skannaus)- tai Paint-ohjelmassa valittava skannerin nimi on sama kuin verkkotulostimen nimi, kun käytössä on Windows 7/Vista.
Kun käytät muuta ohjelmistoa, katso lisätietoja skannauksesta kyseisen ohjelmiston Käyttöoppaasta.