Epson Install Navi -ohjelmiston käyttö

Tässä osassa kerrotaan, kuinka tulostinta käytetään toisesta tai lisätietokoneesta yksityisessä verkossa. Tee asetukset noudattamalla tulostimen ohjelmistolevykkeellä olevan asennusohjelman (Install Navi) näytön ohjeita.
Huomautus:
Ennen kuin aloitat asennuksen toiseen tai lisätietokoneeseen, tarkista, että verkon laitteet, kuten reititin, langaton sovitin tai keskitin, toimivat asianmukaisesti.
Jos käyttöjärjestelmän tai sovelluksen suojausvaroitusnäyttö tulee esiin, luo palomuurin poikkeus napsauttamalla Salli tai Allow (Salli).
Älä myöskään valitse Keep Blocking (Jatka estämistä), Block (Estä) tai vastaavaa komentoa erillisestä tietoturvaohjelmistosta.
Riippuen käytetystä tietoturvaohjelmistosta yhteyden muodostaminen ei saata onnistua yllä kuvatuilla toimenpiteillä. Tässä tapauksessa voit poistaa tietoturvaohjelmiston käytöstä väliaikaisesti tulostusmääritysten ajaksi.
Jos haluat tehdä verkkoasetukset, poista muistikortti tulostimesta ennen asennuksen käynnistystä.
Macintosh-käyttäjät: Jos haluat tehdä verkkoasetuksia käyttämällä asennusohjelmaa, tietokoneessa on oltava asennettuna QuickTime versio 7.x (tai uudempi).
Käynnistä tulostin ja varmista, että WLAN/Ethernet-verkko toimii normaalisti.
Aseta ohjelmistolevyke tietokoneen CD-ROM-/DVD-asemaan.
Mac OS X: kaksoisosoita Install Navi -kuvaketta.
Huomautus:
Jos asennusnäyttö ei tule automaattisesti näkyviin Windows-käyttöjärjestelmässä, kaksoisnapsauta levykkeen kuvaketta kohdasta Computer (Tietokone) (tai My Computer (Oma tietokone)) tilan ponnahdusvalikosta.
Lue käyttöoikeussopimus huolellisesti.
Jos suostut käyttöoikeusehtoihin, valitse vastaava painike ja napsauta sitten Next (Seuraava).
Valitse Epson Drivers and Utilities (Epson-ohjain ja apuohjelmat) ja Epson Network Utilities (Epson-verkkotyökalut), ja napsauta sitten Install (Asenna).
Odota, kunnes ohjelmisto on asennettu.
Valitse verkon yhteysmenetelmä.
Valitse Additional computer setup (Lisätietokoneen asennus), ja napsauta sitten Next (Seuraava).
Seuraa näytössä näkyviä ohjeita.