Ohjelmisto-ongelmat

Puhelinverkkoyhteyden valintaikkuna tulee näkyviin tulostettaessa EpsonNet Print -ohjelmalla

Onko Internet-yhteydeksi määritetty puhelinverkkoyhteys?
Tulostus päättyy normaalisti, kun tämä valintaikkuna suljetaan, mutta viesti tulee näkyviin aina, kun tulostat Windows-käyttöjärjestelmän käynnistyksen jälkeen. Määritä lähiverkkoyhteys tai avaa puhelinverkkoyhteys manuaalisesti.

Epson-ohjelmiston salliminen

Napsautitko Keep Blocking (Jatka estämistä) -painiketta Firewall (Palomuuri) -näytöstä?
Jos napsautit Jatka estämistä -painiketta Windowsin suojausvaroitusnäytöstä Epson-ohjelmiston asennuksen aikana tai sen jälkeen, salli Epson-ohjelmisto seuraavien vaiheiden mukaisesti.
Napsauta Start (Käynnistä), osoita Control Panel (Ohjauspaneeli) ja valitse sitten System and Security (Järjestelmä ja suojaus) (7), Suojaus (Vista) tai Tietoturvakeskus (XP). Napsauta Windowsin palomuuri (Salli ohjelma Windowsin palomuurin kautta kohdasta Windowsin palomuuri).
Windows 7: Napsauta Muuta asetukset -painiketta ja napsauta Salli toinen ohjelma -painiketta.
Windows Vista/XP: Napsauta Poikkeukset-välilehteä ja napsauta sitten Lisää ohjelma -painiketta.
Huomautus Windows Vista -käyttäjille:
Napsauta Muuta asetukset, jos et löydä Poikkeukset-välilehteä.
Valitse Epson-ohjelmisto Ohjelmat-luettelosta, ja napsauta sitten OK (Lisää).
Vahvista, että Epson-ohjelmiston valintaruutu on valittuna Sallitut ohjelmat ja ominaisuudet- (7), Ohjelma ja portti- (Vista) tai Ohjelmat ja palvelut (XP) -luettelosta ja napsauta sitten OK.