WLAN-toiminnon poistaminen käytöstä

Jos haluat poistaa WLAN-verkon käytöstä mistä syystä tahansa, kuten käynnistettäessä WLAN-verkon asetuksia uudelleen, toimi seuraavasti.
Huomautus:
Tulostimissa, joissa ei ole LCD-näyttöä, WLAN-toiminto voidaan poistaa käytöstä kytkemällä aktiivinen Ethernet-kaapeli tulostimeen.
Tulostimissa, joissa ei ole LCD-näyttöä tai Ethernet-yhteyttä, WLAN-toiminto voidaan poistaa käytöstä alustamalla verkkoasetukset. Katso ohjeet verkkoasetusten alustamisesta kohdasta Verkkoliitännän asetusten alustus.
Tämä ominaisuus ei ole käytettävissä kaikissa tulostimissa tai sitä ei ehkä ole otettu käyttöön.
Siirry asetustilaan.
Valitse Wi-Fi/Network Settings (WLAN- WLAN- verkkoasetukset) (tai Wi-Fi Settings (WLAN-asetukset)).
Valitse Wi-Fi Setup (WLAN-verkon asetukset) (Wi-Fi Setup Wizard (Ohjattu WLAN-asennus) line-näytöille).
Valitse Disable Wi-Fi (Poista WLAN käytöstä).
Valitse Yes (Kyllä).
Huomautus:
Ethernet otetaan käyttöön, kun WLAN poistetaan käytöstä.