Ohjauspaneelin käyttö

Tämä verkko-opas on yhteinen opas, jonka tiedot koskevat kaikkia verkkotoiminnoilla varustettuja tulostimia. Se sisältää sellaisten toimintojen kuvauksia, kuten LCD-näyttö, skanneri ja muistikorttipaikka, joita käytössäsi olevassa tulostimessa ei saata olla.

Paneelin käytön eroja

Joissakin käyttöohjeen kohdissa viitataan valikkokohteisiin, jotka näkyvät, kun kosketusnäytöllä varustettua tulostinta käytetään tulostimen oman näytön kautta. Toiminnot saattavat vaihdella hieman tulostimen mallista riippuen. Lisätietoja ohjauspaneelin käytöstä saa tulostimen mukana toimitetuista painetuista käyttöohjeista ja Tulostusopas -ohjeesta käytönaikaisesta Käyttöopas -oppaasta.

Ohjauspaneelin käytön esimerkkejä

Seuraavissa esimerkeissä esitetään todellisen ohjauspaneelin käytön eroja.

Verkko-oppaan ohjeet

Siirry asetustilaan.
Valitse Wi-Fi/Network Settings (WLAN- WLAN- verkkoasetukset).
Valitse Wi-Fi Setup Wizard (Ohjattu WLAN-asennus).

Kosketusnäyttö (suorakosketustoiminnot)

Paina Setup (Asetukset).
Näytä Wi-Fi/Network Settings (WLAN- WLAN- verkkoasetukset) painamalla nuolipainikkeita.
Paina Wi-Fi/Network Settings (WLAN- WLAN- verkkoasetukset).
Paina Wi-Fi Setup Wizard (Ohjattu WLAN-asennus).

2,5 tuuman näyttö ohjauspainikkeilla (mukaan lukien LCD-näytöt, joissa on kosketuslevy)

Valitse nuolipainikkeilla Setup (Asetukset), ja paina sitten OK-painiketta.
Tai paina Setup-painiketta, jos tulostimessasi on sellainen.
Valitse Wi-Fi/Network Settings (WLAN- WLAN- verkkoasetukset), ja paina sitten OK-painiketta.
Valitse Wi-Fi Setup Wizard (Ohjattu WLAN-asennus), ja paina sitten OK-painiketta.

Yksinkertainen näyttö ja ohjauspainikkeet

Valitse nuolipainikkeilla Setup (Asetukset), ja paina sitten OK-painiketta.
Valitse Wi-Fi/Network Settings (WLAN- WLAN- verkkoasetukset), ja paina sitten OK-painiketta.
Valitse Wi-Fi Setup (WLAN-verkon asetukset), ja paina sitten OK-painiketta.

Line-näyttö ja ohjauspainikkeet

Paina Menu-painiketta.
Valitse nuolipainikkeilla xx. Wi-Fi/Network Settings (WLAN- verkkoasetukset), ja paina sitten OK-painiketta.
("xx" vaihtelee valikon mukaan.)
Valitse xx. Wi-Fi Setup Wizard (Ohjattu WLAN-asennus), ja paina sitten OK-painiketta.