Tulostimen tilan vahvistaminen web-selaimella

Voit vahvistaa tulostimen verkon yhteystilan tai musteen tilan web-selaimella tietokoneista tai digitaalisista laitteista.
Huomautus:
Tämä ominaisuus ei ole käytettävissä kaikissa tulostimissa tai sitä ei ehkä ole otettu käyttöön.
Syötä tulostimen IP-osoite digitaalilaitteeseen ja hae tulostinta.
Huomautus:
Syöttömuoto IPv4-protokollalle on 'http//<Tulostimen IP-osoite>'. (ilman < > -välimerkkejä)
Syöttömuoto IPv6-protokollalle on 'http://[Tulostimen IPv6-osoite]/’ (sisältäen []-välimerkit)
Vahvista tulostimen tila.