Tulostimen tilan tarkistaminen

Windows

Tilanneilmaisimen käyttäminen

Kun työ lähetetään tulostimeen, näyttöön tulee oheisen kuvan mukainen tilanneilmaisin.
Tilanneilmaisin havainnollistaa nykyisen tulostustyön etenemisen ja antaa tietoa tulostimen tilasta.
Jos tulostuksen aikana havaitaan virhe, tilanneilmaisinikkunassa olevaan tekstiruutuun tulee virheviesti. Kun haluat lisätietoja, voit käyttää käytönaikaista Käyttöopas-ohjetta valitsemalla Technical Support (Tekninen tuki).
Kun väri on vähissä tai loppu, näyttöön tulee How to (Miten)-painike. Valitse How to (Miten). EPSON Status Monitor 3 opastaa värikasetin vaihdon vaiheittain.

EPSON Status Monitor 3 -sovelluksen käyttäminen

EPSON Status Monitor 3 näyttää yksityiskohtaisia tietoja tulostimen tilasta.
EPSON Status Monitor 3 -apuohjelma voidaan käynnistää kahdella eri tavalla:
Kaksoisnapsauta tulostimen pikavalintakuvaketta Windows taskbar (tehtäväpalkki) -palkissa.
Katso taskbar (tehtäväpalkki)-palkin pikakuvakkeesta, jos haluat lisätä pikakuvakkeen Windows-käyttöjärjestelmän taskbar (tehtäväpalkki) -palkkiin.
Avaa tulostinohjain, napsauta Maintenance (Huolto) -välilehteä ja napsauta sitten EPSON Status Monitor 3 -painiketta.
Kun EPSON Status Monitor 3 käynnistyy, seuraava ikkuna tulee näkyviin:
EPSON Status Monitor 3 antaa seuraavat tiedot:
Nykyinen tila:
Jos väri on vähissä tai loppu, EPSON Status Monitor 3 -ikkunaan tulee How to (Miten)-painike. Kun napsautetaan How to (Miten) -painiketta, värikasetin vaihto-ohjeet tulevat näyttöön ja tulostuspää siirtyy värikasetin vaihtoasentoon.
Ink Levels (Mustetasot):
EPSON Status Monitor 3 näyttää värikasetin tilan graafisesti.
Information (Tiedot):
Voit tarkastella asennettujen värikasettien tietoja valitsemalla Information (Tiedot).
Technical Support (Tekninen tuki):
Voit käyttää käytönaikaista Käyttöopas-ohjetta EPSON Status Monitor 3 -sovelluksen avulla. Jos havaitset ongelmia, valitse EPSON Status Monitor 3 -ikkunasta Technical Support (Tekninen tuki).
Print Queue (Tulostusjono):
Voit tarkastella Windows Spooler (Windowsin taustatulostus) -tulostusjonoa valitsemalla Print Queue (Tulostusjono).

Mac OS X

EPSON Status Monitor-sovelluksen käyttäminen

Jos EPSON Status Monitor havaitsee tulostinongelman, se antaa virheilmoituksen.
Käynnistä EPSON Status Monitor seuraavasti.
Avaa Epson Printer Utility 4.
Napsauta EPSON Status Monitor -painiketta. EPSON Status Monitor avautuu.
Kun väri on vähissä tai loppu, näyttöön tulee How to (Miten)-painike. Valitse How to (Miten). EPSON Status Monitor opastaa värikasetin vaihdon vaiheittain.
Tällä apuohjelmalla voit lisäksi tarkistaa värikasetin tilan ennen tulostamista. EPSON Status Monitor näyttää värikasetin tilan ensimmäisellä avauskerralla. Päivitä värikasettien tilatiedot valitsemalla Update (Päivitys).