CD- ja DVD-etikettien luominen ja tulostaminen

Epson Print CD -ohjelmiston avulla voit luoda tietokoneessasi CD-/DVD-tarroja, joissa on tekstiä ja kuvia, sekä tulostaa sitten tarrat suoraan 8 cm:n ja 12 cm:n CD- ja DVD-levyille.

Epson Print CD -ohjelmiston käynnistäminen

Windows

Kaksoisnapsauta työpöydällä olevaa Epson Print CD -kuvaketta.
Windows 7 ja Vista:
napsauta käynnistyspainiketta, valitse All Programs (Kaikki ohjelmat), napsauta Epson Software ja napsauta sitten Print CD.

Windows XP:
valitse Start (Käynnistä), valitse All Programs (Kaikki ohjelmat), valitse Epson Software ja valitse sitten Print CD.

Mac OS X

Kaksoisnapsauta Applications (Ohjelmat) -kansiota Mac OS X -kiintolevyllä, kaksoisnapsauta Epson Software ja kaksoisnapsauta sitten Print CD -kuvaketta.
Huomautus:
Lisätietoja etikettitiedostojen muokkaamisesta ja tulostamisesta saat seuraavista ohjeista.
Katso Tulostus CD-/DVD-levyille