Skannerin merkkivalojen merkitykset (Stylus CX7300/DX7400 -sarja)

Jos tapahtuu virhe, skanneri lopettaa toimimisen. Kaikki merkkivalot vilkkuvat.
Sammuta skanneri On-painikkeesta ja kytke sitten takaisin päälle.
Jos kaikki merkkivalot vilkkuvat edelleen:
Skannerissa voi olla vikaa.
Skannerin lamppu on ehkä vaihdettava.
Ota yhteys jälleenmyyjään tai Epsonin edustajaan. Katso lisätietoja napsauttamalla User's Guide (Käyttöopas) -ikkunan oikeassa yläkulmassa olevaa Appendix (Liite) -välilehteä ja napsauta sitten Where To Get Help (Asiakastukipalvelut) ja Contacting Customer Support (Yhteyden ottaminen tuotetukeen).