Muistikorttien esittely

Tulostimen muistikorttipaikkoja voidaan käyttää tiedostojen kopioimiseen tietokoneelle, joka on kytketty tulostimeen. Muistipaikkojen avulla voi myös kopioida tiedostoja tietokoneelta muistikorttiin.
Katso lisäohjeet muistikorttien käsittelystä ja muistikorteilta tulostamisesta tulostimen mukana toimitetusta lehtisestä.

Muistikorteilta kopioimiseen liittyviä varotoimia

Pidä mielessä seuraavat asiat, kun kopioit tiedostoja muistikortilta tietokoneeseen ja päinvastoin.
Lue muistikortin sekä mahdollisesti käytettävän verkkosovittimen mukana toimitetut käyttöohjeet.
Älä poista muistikorttia tai kytke tulostinta pois päältä muistikortin merkkivalon vilkkuessa; muuten voi hävitä tietoja.
Varmista, ettei muistikortti ole kirjoitussuojattu. Monissa muistikorteissa on kirjoitussuojakytkin tai -tarra.
Älä kopioi tiedostoja muistikortille samanaikaisesti, kun tulostat muistikortilta.
Tulostimen näyttö ei päivitä muistikortin tietoja sen jälkeen, kun kortille on kopioitu tiedostoja tai kortilta on poistettu tiedostoja. Näyttö päivittyy seuraavasti: Odota, kunnes muistikortin valo lakkaa vilkkumasta, poista sitten muistikortti ja syötä se uudelleen.
Kun valokuvia haetaan muistikortilta EPSON File Manager -apuohjelmalla, älä poista muistikorttia, ennen kuin File Manager on suljettu.