Tilapäinen tulostaminen mustalla värillä värikasettien loppuessa

Jos värimustekasetti on loppunut, mutta mustaa väriä on vielä jäljellä, voit tilapäisesti jatkaa tulostamista pelkällä mustalla värillä. Tyhjät värikasetit tulee kuitenkin vaihtaa uusiin mahdollisimman pian. Lisätietoja tulostamisen jatkamisesta tilapäisesti mustalla värillä on seuraavassa osassa.
Huomautus:
Todellinen käyttöaika riippuu käyttöolosuhteista, tulostettavista kuvista, tulostusasetuksista ja tulostustiheydestä.
Tämä ominaisuus ei ole käytettävissä Mac OS X 10.4-käyttöjärjestelmässä tai vanhemmissa Mac OS X-versioissa.

Windows

Lisätietoja tulostamisen jatkamisesta tilapäisesti mustalla värillä on seuraavassa osassa.
Kun EPSON Status Monitor 3 kehottaa sinua peruuttamaan tulostustyön, voit peruuttaa tulostustyön valitsemalla Stop (Lopeta) tai Cancel Print (Peruuta tulostus).
Huomautus:
Jos värikasetin loppumisesta ilmoittava virheilmoitus on peräisin jostain muusta verkon tietokoneesta, tulostustyö on ehkä peruutettava tulostimesta käsin.
Lisää tulostimeen tavallista tulostuspaperia tai kirjekuori.
Siirry tulostinasetuksiin.
Napsauta Main (Yleiset)-välilehteä ja valitse haluamasi Quality Option (Laatuasetus)-asetus.
Valitse Type (Tyyppi)-asetukseksi plain papers (tavalliset paperit) tai Envelope (Kirjekuori).
Valitse Print Options (Tulostusasetukset)-kohdassa Grayscale (Harmaasävy)-valintaruutu.
Sulje tulostinasetusikkuna napsauttamalla OK.
Tulosta tiedosto.
Epson Status Monitor 3 tulee uudelleen näkyviin. Tulosta mustaa väriä käyttäen valitsemalla Print in Black (Tulosta mustana).

Mac OS X

Huomautus:
Tämä ominaisuus ei ole käytettävissä Mac OS X 10.4-käyttöjärjestelmässä tai vanhemmissa Mac OS X-versioissa.
Lisätietoja tulostamisen jatkamisesta tilapäisesti mustalla värillä on seuraavassa osassa.
Jos tulostamisen jatkaminen ei onnistu, napsauta tulostimen kuvaketta käyttöjärjestelmän kuvakerivillä. Jos näkyviin tulee virheilmoitus, joka pyytää peruuttaman tulostustyön, valitse Delete (Poista) ja tulosta asiakirja mustalla värillä noudattaen seuraavia ohjeita.
Huomautus:
Jos värikasetin loppumisesta ilmoittava virheilmoitus on peräisin jostain muusta verkon tietokoneesta, tulostustyö on ehkä peruutettava tulostimesta käsin.
Siirry Epson Printer Utility 4-valintaikkunaan.
Valitse Epson Printer Utility 4-ikkunan vasemmasta yläkulmasta Driver Settings (Ohjaimen asetukset).
Varmista, että Permit temporary black printing (Salli tilapäinen tulostaminen mustalla värillä)-valintaruutu on valittuna, ja sulje ikkuna.
Lisää tulostimeen tavallista tulostuspaperia tai kirjekuori.
Avaa Print (Tulosta)-valintaikkuna.
Laajenna valintaikkuna napsauttamalla -painiketta.
Valitse käyttämäsi tulostin Printer (Tulostin)-asetukseksi ja määritä sen jälkeen sopivat asetukset.
Valitse ponnahdusvalikosta Print Settings (Tulostusasetukset).
Valitse Media Type (Tulostusmateriaali)-asetukseksi plain papers (tavalliset paperit) tai Envelope (Kirjekuori).
Valitse Color (Väri)-asetukseksi Grayscale (Harmaasävy).
Sulje Print (Tulosta)-valintaikkuna valitsemalla Print (Tulosta).