Kontakt til Epson Support

Før du kontakter Epson

Kontakt Epson support for at få assistance, hvis Epson-produktet ikke fungerer korrekt, og du ikke selv kan løse problemet ved hjælp af de oplysninger til fejlfinding, der findes i dokumentationen til produktet. Hvis der ikke er anført Epson support for dit område herunder, kan du kontakte den forhandler, hvor du købte produktet.
Epson support kan hjælpe dig langt hurtigere, hvis du giver dem følgende oplysninger:
Produktets serienummer
(Mærkaten med serienummeret findes normalt bag på produktet).
Produktmodel
Produktets softwareversion
(Klik på About (Om), Version Info (Versionsoplysninger) eller tilsvarende i produktsoftwaren).
Computerens mærke og model
Computerens operativsystem – navn og version
Navnene og versionsnumrene på de softwareprogrammer, du normalt bruger sammen med produktet

Hjælp til brugere i Nordamerika

Epson yder nedenstående teknisk supportservices.

Internetsupport

Klik ind på Epsons website til support på http://epson.com/support, og vælg dit produkt for at finde løsninger på almindelige problemer. Du kan downloade drivere og dokumentation, se ofte stillede spørgsmål og få råd vedrørende fejlfinding, eller du kan sende en e-mail til Epson med dine spørgsmål.

Tal med en supportmedarbejder

Ring til: (562) 276‐1300 (USA) eller (905) 709-9475 (Canada), 6:00 til 18:00 Pacific Time, mandag til fredag. Dage og tidspunkter for support er underlagt ændringer uden forudgående varsel. Der kan forekomme gebyr eller udenbysafgift.
Hav venligst følgende oplysninger klar, før du ringer til Epson for support:
Produktnavn
Produktets serienummer
Købsbevis (f.eks. notaen fra forretningen) og købsdato
Computerkonfiguration
Beskrivelse af problemet
Bemærk!
Se den dokumentation, der følger med softwaren, vedrørende oplysninger om teknisk support i forbindelse med anden software på dit system.

Køb af forbrugsmaterialer og tilbehør

Du kan købe originale Epson-blækpatroner, farvebånd, papir og tilbehør hos en autoriseret Epson-forhandler. Ring til 800-GO-EPSON (800-463-7766) for at få oplyst nærmeste forhandler. Eller du kan købe online på http://www.epsonstore.com (Salg i USA) eller http://www.epson.ca (Salg i Canada).

Hjælp til brugere i Latinamerika

Du kan få elektronisk supportservice hele døgnet på følgende websteder:
Service
Adgang
World Wide Web
På internettet kan du komme ind på Epsons latinamerikanske websted på http://www.latin.epson.com
I Brasilien kan du kontakte Epson på http://www.epson.com.br
Ring til et af nedenstående numre, hvis du vil tale med en supportrepræsentant:
Land
Telefonnummer
Argentina
(54 11) 5167-0300
Brasilien
(55 11) 3956-6868
Chile
(56 2) 230-9500
Colombia
(571) 523-5000
Costa Rica
(50 6) 2210-9555, (800) 377-6627
Mexico
(52 55) 1323-2052, 01-800-087-1080
Peru
(51 1) 418-0210
Venezuela
(58 212) 240-1111

Hjælp til brugere i Europa

Kontroller dit Paneuropæiske garantidokument for at få oplysninger om, hvordan du kontakter Epson support.

Hjælp til brugere i Australien

Epson Australia vil gerne yde kundeservice på et højt niveau. Ud over i vores produktdokumentation kan du få oplysninger følgende steder:

Din forhandler

Husk, at din forhandler ofte kan hjælpe dig med at identificere og løse problemer. Kontakt altid forhandleren først i tilfælde af problemer; der kan man ofte løse problemer hurtigt og let, og du kan få råd om, hvad du skal gøre som det næste.

Internetadresse http://www.epson.com.au

Adgang til Epson Australias www-sider. Besøg denne adresse med jævne mellemrum! På denne side kan du downloade drivere og finde Epson-kontaktpunkter, nye produktoplysninger og teknisk support (e-mail).

Epson Helpdesk

Epson Helpdesk er tiltænkt som en endelig kontrol af, at vores kunder har adgang til rådgivning. Personalet hos Helpdesk kan hjælpe dig med installation, konfiguration og betjening af dit Epson-produkt. Personalet hos vores Pre-sales Helpdesk kan tilbyde dig materiale om nye Epson-produkter og hjælpe dig med at finde nærmeste forhandler eller repræsentant. Her besvares mange typer spørgsmål.
Numrene til Helpdesk er:
Telefon:
1300 361 054
Fax:
(02) 8899 3789
Vi beder dig have alle relevante oplysninger klar, når du ringer. Jo flere oplysninger, du har, jo hurtigere kan vi hjælpe dig med at løse problemet. Disse oplysninger omfatter dokumentationen for dit Epson-produkt, computertype, operativsystem, programmer samt alle andre oplysninger, du tror er nødvendige.

Hjælp til brugere i Singapore

Du kan få oplysninger, support og services fra Epson Singapore her:

World Wide Web (http://www.epson.com.sg)

Her findes oplysninger om produktspecifikationer, drivere til downloading, ofte stillede spørgsmål (FAQ), salgsforespørgsler og teknisk support via e-mail.

Epson HelpDesk (telefon: (65) 6586 3111)

Vores HelpDesk-medarbejdere kan hjælpe dig med følgende pr. telefon:
Salgsforespørgsler og produktoplysninger
Spørgsmål vedrørende brug af produktet eller problemer
Forespørgsler vedrørende reparation og garanti

Hjælp til brugere i Thailand

Kontakt for oplysninger, support og service:

World Wide Web (http://www.epson.co.th)

Her findes oplysninger om produktspecifikationer, drivere til downloading, ofte stillede spørgsmål (FAQ) og e-mail.

Epson Hotline (telefon: (66)2685-9899)

Vores Hotline-medarbejdere kan hjælpe dig med følgende pr. telefon:
Salgsforespørgsler og produktoplysninger
Spørgsmål vedrørende brug af produktet eller problemer
Forespørgsler vedrørende reparation og garanti

Hjælp til brugere i Vietnam

Kontakt for oplysninger, support og service:
Epson Hotline (telefon):
84-8-823-9239
Servicecenter:
80 Truong Dinh Street, District 1, Hochiminh City
Vietnam

Hjælp til brugere i Indonesien

Kontakt for oplysninger, support og service:

World Wide Web (http://www.epson.co.id)

Oplysninger vedrørende produktspecifikationer, drivere til downloading
Ofte stillede spørgsmål (FAQ), salgsforespørgsler, spørgsmål via e-mail

Epson Hotline

Salgsforespørgsler og produktoplysninger
Technical support (Teknisk support)
Telefon
(62) 21-572 4350
Fax
(62) 21-572 4357

Epson Servicecenter

Jakarta
Mangga Dua Mall 3rd floor No 3A/B
Jl. Arteri Mangga Dua,
Jakarta
Telefon/Fax: (62) 21-62301104
Bandung
Lippo Center 8th floor
Jl. Gatot Subroto No.2
Bandung
Telefon/Fax: (62) 22-7303766
Surabaya
Hitech Mall lt IIB No. 12
Jl. Kusuma Bangsa 116 – 118
Surabaya
Telefon: (62) 31-5355035
Fax: (62) 31-5477837
Yogyakarta
Hotel Natour Garuda
Jl. Malioboro No. 60
Yogyakarta
Telefon: (62) 274-565478
Medan
Wisma HSBC 4th floor
Jl. Diponegoro No. 11
Medan
Telefon/Fax: (62) 61-4516173
Makassar
MTC Karebosi Lt. Ill Kav. P7-8
JI. Ahmad Yani No.49
Makassar
Telefon: (62)411-350147/411-350148

Hjælp til brugere i Hongkong

Brugere er velkomne til at kontakte Epson Hong Kong Limited med henblik på teknisk support samt andre eftersalgsservices.

Hjemmeside

Epson Hong Kong har oprettet en lokal hjemmeside på både kinesisk og engelsk på internettet for at give brugere følgende oplysninger:
Produktoplysninger
Svar på ofte stillede spørgsmål (FAQs)
Nyeste versioner af drivere til Epson-produkter
Brugere kan få adgang til vores internet-hjemmeside på:

Teknisk support-hotline

Du kan også kontakte vores teknikere på følgende telefon- og faxnumre:
Telefon:
(852) 2827-8911
Fax:
(852) 2827-4383

Hjælp til brugere i Malaysia

Kontakt for oplysninger, support og service:

World Wide Web (http://www.epson.com.my)

Oplysninger vedrørende produktspecifikationer, drivere til downloading
Ofte stillede spørgsmål (FAQ), salgsforespørgsler, spørgsmål via e-mail

Epson Trading (M) Sdn. Bhd.

Hovedkontor.
Telefon:
603-56288288
Fax:
603-56288388/399

Epson Helpdesk

Salgsforespørgsler og produktoplysninger (Infoline)
Telefon:
603-56288222
Forespørgsler vedrørende service og garanti, brug af produkt og teknisk support (Techline)
Telefon:
603-56288333

Hjælp til brugere i Indien

Kontakt for oplysninger, support og service:

World Wide Web (http://www.epson.co.in)

Her findes oplysninger om produktspecifikationer, drivere til downloading samt produktforespørgsler.

Epson Indias hovedkontor - Bangalore

Telefon:
080-30515000
Fax:
30515005

Epson Indias regionale kontorer:

Placering
Telefonnummer
Faxnummer
Mumbai
022-28261515 /16/17
022-28257287
Delhi
011-30615000
011-30615005
Chennai
044-30277500
044-30277575
Kolkata
033-22831589 / 90
033-22831591
Hyderabad
040-66331738/ 39
040-66328633
Cochin
0484-2357950
0484-2357950
Coimbatore
0422-2380002
NA
Pune
020-30286000 /30286001/30286002
020-30286000
Ahmedabad
079-26407176 / 77
079-26407347

Hjælpelinje

For service, produktoplysninger eller bestilling af blækpatroner - 18004250011 (9AM - 9PM) - Dette er et gratis telefonnummer.
For service (CDMA- og mobilbrugere) - 3900 1600 (9AM - 6PM) Præfiks lokal STD-kode

Hjælp til brugere i Filippinerne

Brugere er velkomne til at kontakte Epson Philippines Corporation på nedenstående telefon- og faxnumre samt e-mail-adresser for at få teknisk support samt andre eftersalgsservices:
Hovedlinje:
(63-2) 706 2609
Fax:
(63-2) 706 2665
Direkte linje til Helpdesk:
(63-2) 706 2625
E-mail:
epchelpdesk@epc.epson.com.ph
World Wide Web (http://www.epson.com.ph)
Her findes oplysninger om produktspecifikationer, drivere til downloading, ofte stillede spørgsmål (FAQ) og e-mail-forespørgsler.
Gratisnummer 1800-1069-EPSON(37766)
Vores Hotline-medarbejdere kan hjælpe dig med følgende pr. telefon:
Salgsforespørgsler og produktoplysninger
Spørgsmål vedrørende brug af produktet eller problemer
Forespørgsler vedrørende reparation og garanti