Knowledge Base
Kennisbank
FAQ's en technische documenten

Wat moet ik doen nu ik ben overgestapt op Windows XP?
Als u bent overgestapt naar Windows XP, moet u de desbetreffende driver downloaden van Internet en installeren om de EPSON scanner foutloos te laten werken. Opmerking: Windows XP ondersteunt geen scanners die zijn aangesloten via de parallelle interface. Gebruik USB als dat mogelijk is. Als er geen XP-drivers voor de scanner zijn, gebruikt u Windows 2000-drivers.

Instructies

Klik op de volgende koppeling om XP-compatibele drivers te downloaden: http://support.epson-europe.com Bevestig de taal en selecteer Downloads. Als u de vereiste driver hebt gevonden, klikt u op Opslaan. Als het bestand is gedownload, dubbelklikt u erop en volgt u de instructies op het scherm.

Artikel: KB020024 Taal: Nederlands Produkt Reeks: Scanner

Opslaan als PDF

© EPSON